Gina: ''Sabia is niet zwanger''. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Gina: ''Sabia is niet zwanger''.

Dollen met elkaar.

Hoewel Gina en Mark vandaag definitief uit elkaar zijn gegaan hebben ze nog altijd de grootste lol met elkaar. Het lijkt zelfs alsof er helemaal niks aan de hand is! We krijgen al een tijdje van de regie te zien hoe gezellig de twee kersverse vrijgezelle Utopia bewoners het hebben. Ze lachen nog veel met elkaar en houden zich duidelijk aan de afspraak om goede vrienden te blijven. Enige rivaliteit is er wel ontstaan. In de vorm van humor door hun bedden te scheiden en een onzichtbare muur te trekken tussen de bedden in. Zo staat het nachtlampje aan de kant van Gina, maar Mark doet het lampje uit. Ze gaat dit een paar keer over en weer en lachen ze samen om hun nieuwe regeltjes. Ook de uitspraak van Gina dat Sabia niet zwanger zou zijn komt regelmatig weer naar boven. ''Sabia is wél zwanger. Kijk naar dat buikje'', roept Mark. Het schijnt om een of andere voetbalvrouw te gaan. Ik kijk alleen Utopia dus heb geen tijd om de Privé te lezen, die beland steeds vaker ongeopend in de prullenbak. Toevallig ligt die hier nog op tafel in de folie en zie ik dat de volgende tekst op de voorpagina staat: ''4 helderzienden: Zo gaat het verder met Sabia... En haar baby!''. 

Die helderzienden zijn niet meer nodig want we weten dankzij Gina al dat Sabia niet echt zwanger is. En nu is het klaar met die hele discussie! :-) Enfin, we laten Gina en Mark voor wat het is. Ook de andere livestream is behoorlijk rustig sinds het avondeten. We zagen Bas even darten. Momenteel zit hij alweer met Rowena, Nicole en Stefanie achter de desktops.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.