Gina laat een glas hete thee over Mark's been vallen ~ Utopia Gekte

11/29/2015

Gina laat een glas hete thee over Mark's been vallen

Gina gaat er op een aparte manier mee om

Om tien over zes na het avondeten word er nog even nagepraat aan tafel. Gina en Mark zeggen het eten van vlees niet te missen, maar het eten van kaas of een gebakken eitje wel. Verder gebeurd er op dat moment weinig in de loods. Pas twintig minuten later zien we dat Naomi druk bezig is met het maken van gevulde eieren. Weer een paar minuten later om ongeveer vijf over half zeven is er opeens stress in de loods. Gina heeft per ongeluk haar glas hete thee over Mark zijn been gegooid. Ze wilde haar glas op de bank leuning neerzetten, maar toen viel het om. Zo over Mark zijn bovenbenen heen. Wim komt meteen helpen en Gina haalt een natte doek voor haar vriendje. ''Het zit me wel lekker mee vandaag'', laat Mark ondertussen weten. Zijn lange broek heeft hij snel uitgedaan zodat hij zijn been zo kan gaan koelen. ''Je gaat toch niet huilen hé'', grapt Wim. ''Dit hadden we niet bij de EHBO'', grapt hij verder. Al snel komt Gina terug met de natte doek. ''Het spijt me. Ik deed het echt niet expres, het ging per ongeluk'', ze kust Mark die met zijn hoofd naar beneden gebogen zit.

Wim is plotseling weg en komt iets later terug met de boodschap dat Mark het sowieso even tien minuten moet koelen. Het beste zou dan natuurlijk zijn als Mark zijn been even onder de koude/lauwe kraan koelt, maar in plaats van onder de kraan koelt hij zijn been met een natte koude theedoek, ook goed als het maar goed gekoeld word. Gina zit nog steeds naast hem en lijkt zich toch een beetje schuldig te voelen. Wat ook wel logisch is. ''Sorry liefje. Je weet toch dat ik het niet expres deed''. Dat lijkt Mark logisch dat ze het niet expres deed, alleen snapt hij niet waarom ze haar thee daar neer wilde zetten. ''Nu heb ik auw'', laat hij weten. Gina vraagt of ze iets voor Mark kan doen en of hij boos is. Maar Gina kan niets voor hem doen en boos is hij ook niet, maar ook niet blij. Gina komt opeens met een vreemde gedachte op de proppen. Zij denkt dat je bij een verbranding niet iets kouds op de verbrande plek moet doen, maar juist iets warms. ''Een warme doek. [...] Ik weet het zeker''. Ze staat op en lijkt dus een warme doek te gaan halen, maar komt al snel weer terug. Waarschijnlijk te horen gekregen dat dat niet de juiste aanpak is.

Gina zegt het goed te willen maken. ''Je mag drie scheetjes bij mij in de buurt laten dan staan we quitte''. Ook zegt ze te balen dat ze nu nog geen thee gedronken heeft. Daar had ze nou juist zo'n zin in. Ze loopt dus snel weg om alsnog thee te gaan drinken. Als ze terug komt heeft ze nog een aantal vreemde opmerkingen. ''Nog een voordeel. Het had ook een kokende pan kunnen zijn en nu was het slechts een bekertje. Ik moet je nog een geheimpje vertellen. Dit was een vieze theedoek, maar ik kon niks anders vinden. Nogmaals sorry''. Ook zegt ze dat Mark er vanzelf aan zal wennen. Het is vast niet de eerste en ook vast niet de laatste keer dat er wat gebeurd. Niet veel later vraagt Gina of Mark een kopje thee voor haar wil maken, maar daar heeft hij nu natuurlijk geen zin in. Mark zegt te denken dat zijn ''pielemoos'' ook is geraakt, het is nat daar meld hij. Gina blijft ondertussen maar ''voordelen'' en ''positieve punten'' bedenken aan het ongelukje. ''En nog iets positiefs. Zo voelt hij de pijn niet meer die hij in zijn lip voelde''.

Om kwart over zeven zien we Benjamin, Wim en Rob buiten bij het rokersbankje. Benjamin staat er met een paraplu, maar het waait en stormt zo hard dat dat niet te doen is. Hij klapt de paraplu dus maar weer in. ''Zit je hier in de regen te roken''. Ook het ongelukje van Mark en Gina komt even ter sprake. ''Mark heeft een rode plek hé jongen. Niet normaal'', laat Benjamin weten. Gelukkig lijkt het met Mark inmiddels weer goed te gaan. Hij heeft een losse niet strakke broek aangetrokken en staat inmiddels te darten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.