Gina houd niet genoeg van Mark en wil nog geen kinderen ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Gina houd niet genoeg van Mark en wil nog geen kinderen

Mark voelde het aankomen

We schreven net al over het gesprek tussen Mark en Gina waarin Gina de ''relatie'' beëindigd voornamelijk vanwege een stukje tekst in Mark zijn post. Althans dat heeft haar laten nadenken over haar gevoelens voor Mark. Het is een erg lang gesprek tussen de twee en er is dus nog veel meer te melden. Zo wil Mark weten wat Gina's moeder van hun ''relatie'' zegt. ''Die zegt ga buiten kijken wat jullie hier buiten zijn'', vertelt Gina, maar zelf gaat ze ook steeds meer twijfelen of ze wel zo verliefd op Mark is als dat hij op haar is. Zij zou bijvoorbeeld niet mee gaan als Mark Utopia verlaat en ze zou ook niet meteen aan kinderen willen beginnen. Iets wat Mark volgens haar wel wil. Ook heeft zij wel een aantal irritatie punten bij Mark terwijl hij er geen één over haar heeft. Dit heeft haar laten beseffen dat haar houden van misschien niet genoeg is. Gina wil Mark niet aan het lijntje houden, niet dat hij straks voor haar langer in Utopia blijft terwijl ze niet zeker weet of ze samen wel iets zullen worden. Mark verzekerd Gina ervan dat als hij langer blijft dat dat dan niet vanwege haar is, maar puur voor zichzelf. 

Maar dat is dus niet de enigste reden. Ook hebben ze vaak van die kleine irritaties samen waardoor Gina denkt van hé. Ze maakt haar zin niet af. Mark vind het in ieder geval goed dat Gina het zegt. ''Dan nemen we een stuk meer afstand. Jij gaat je eigen gang en ik doe ook mijn eigen gang''. Gina kan altijd naar Mark toe komen als ze er over wil praten, ''maar het is wel goed om knopen door te hakken''. Mark merkte ook wel dat er iets ging komen toen Gina naar hem toe kwam. ''Jij ziet het dus ook wel een beetje. Anders zou je wel verbaasder reageren'', laat Gina weten. Maar volgens Mark is dat logisch. Als Gina naar hem toe komt op deze manier weet Mark dat er iets is. Het is niet iets leuks wat ze komt vertellen anders zou ze wel enthousiast doen. Gina zegt dat ze de afgelopen week meer is gaan denken, meer dingen is gaan vergelijken. Mark ziet dingen heel anders dat dat zij het ziet. Buiten Utopia zouden ze opnieuw verliefd moeten worden want dan breng je op een andere manier de dag door en leer je elkaar kennen op een hele andere manier. Gina is er hier achter gekomen dat er veel dingen zijn die ze nog niet eens wist. Er komt een streamlock en na de streamlock komt Gina met het idee om terug te lopen.

Hoewel Mark heel rustig op dit ''nieuws'' reageerde lijkt hij er toch niet zo heel blij mee te zijn. ''Je dacht ik zal de euforie bij Mark even temperen. Dat ik net weer lekker in me vel zit. Je dacht ik doe het maar wanneer hij goed in zijn vel zit'', laat hij weten. ''Dat is echt vals dat je dat zegt'', vind Gina. Maar Mark zou zelf een heel ander moment hebben uitgekozen. Niet meteen nadat hij post van thuis kreeg. ''Maar het maakt niet uit. No hard feelings''. Gina zegt dat het bij haar ook niet echt zo over komt dat Mark heel gelukkig met haar is en ze wil ook dat het bij beide families leuk is. Haar moeder vind Mark ook eindelijk leuk, ''maar ja''. Mark verzekerd Gina ervan dat zijn moeder en hele familie eigenlijk altijd positief over Gina is geweest, alleen zijn zusje heeft een keer iets gezegd. ''Jij denkt dat ze je niet mogen, maar dat is niet waar'', laat hij weten. ''Nee, maar het feit dat ze zeggen 'jullie zijn alleen vrienden', kennelijk heb je dan niet in je brieven gezegd hoe en wat''. Mark zegt dat hij dat wel geschreven heeft, maar zijn zusje heeft zijn vorige post niet ontvangen, dat staat ook in haar brief. ''Maar ja, waarom maak je anders de opmerking 'het is beter dat we de bedden verder uit elkaar hebben gezet''. Volgens Mark was dat gewoon vooruitlopend op de situatie. Nu is het beter dat ze al wat meer afstand zijn gaan nemen. Gina's moeder had dat ook al telkens gezegd. ''Probeer afstand van elkaar te nemen en niet telkens bij elkaar in bed te liggen''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.