Gina geeft Mark een belangrijke waarschuwing. ~ Utopia Gekte

11/26/2015

Gina geeft Mark een belangrijke waarschuwing.

Stiekem geld beleggen.

Wanneer Mark naar de brievenbus loopt om een envelop op te halen lijkt hij al precies te weten wat er in zit. Samen met Rob loopt hij niet veel later het welness huisje in om stiekem de formulieren in te vullen. Het gaat om het aanvragen van een of andere beleggingsrekening. Zonder al zijn medebewoners in te lichten vult Mark het formulier op zijn gemak helemaal in. Hoe het precies zit weten wij ook niet, maar het lijkt gewoon om geld van de Utopia BV te gaan. Salaris ontvangen ze volgens Mark zogenaamd niet, maar iedereen weet inmiddels dat ze gewoon betaald krijgen. Ook de hoeveelheid geld die Mark van plan is om te gaan beleggen is vooralsnog onduidelijk.

De persoonsgegevens zijn ingevuld, de basisovereenkomst, de tarievenstructuur en ga zo maar door. Beide heren lezen alle ingevulde gegevens nog eens grondig door zodat alles in een keer goed gaat. Met een brede glimlach lopen beide heren het huisje weer uit. ''Nou, ik hoop dat ik hem goed heb ingevuld. Want ik ga hem nou op de bus doen'', aldus Mark. Hij praat even tegen zichzelf of de regie terwijl hij naar de brievenbus loopt. Het is nu alleen nog wachten op de opening van de rekening. Dan kan er geld in gestoken worden en volgen de miljoenen vanzelf.

Wanneer Mark de loods weer in wandelt vliegt Gina hem gelijk in de armen. Ze moet namelijk even een stevig gesprekje voeren met haar boekhouder. Ze neemt hem mee naar buiten en geeft hem gelijk een waarschuwing. Hij moet niet al zijn taken overhandigen aan anderen of zijn vaardigheden aan anderen leren. Ze is bang dat Mark daardoor juist stemmen gaat krijgen en misschien Utopia wel moet verlaten. Ze adviseert hem om onmisbaar te blijven en gewoon de boekhouding te blijven doen. ''Het is gewoon een f*cking spel hier en je moet een soort pionnetje zijn die belangrijk is. Een belangrijke schakel. Anders gaan mensen niet meer kijken naar wat je allemaal doet. Daar kijken ze niet meer naar als zij dat zelf ook doen. Trek alle lof gewoon vol naar jou toe'', vertelt ze. Uiteindelijk geven ze elkaar een kusje en lopen ze weer naar binnen. Mark heeft zin in een bakje koffie!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.