Gina en Mark kroelen lekker in bed. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Gina en Mark kroelen lekker in bed.

Cees deelt uit.

Gina ligt weer heerlijk te kroelen met Mark op bed. Ze liggen op de vide en de benen van Gina liggen over Mark zijn lichaam heen. We horen ze iets over een kerstgedachte fluisteren en daarna vraagt Gina zich af of er een laptop vrij is straks. Mark denkt van wel. ''Moet ik je nou nog kietelen of niet? Laat maar, laat maar'', moppert Mark wanneer Gina veel blijft praten. Volgens Gina kan hij best blijven kriebelen als ze praat. Ze gaat dan ook vrolijk door met het uiten van haar gevoelens. Ze praat een beetje onduidelijk dus ik kan niet volgen waar het precies over gaat. Ze geeft in ieder geval aan iets niet tof te vinden dat rond etenstijd is gebeurd.

Gina springt van het ene naar het andere onderwerp wanneer Mark haar zachtjes over haar hele gezicht streelt. ''Heb ik al zoveel lachrimpels? Heb je niks leuks te vertellen? Was leuk he, met de kindjes? En hoe was voetballen?''

Tijd om te wisselen van stream. We gunnen Mark en Gina wat privacy en laten ze lekker kroelen zoveel als ze willen. Ook al heeft Gina hele vervelende dingen over Utopia Gekte gezegd tijdens het avondeten. :-) Het mag geen verrassing zijn dat Cees op de andere stream te zien is. Vandaag is namelijk een beetje de Cees show bij UtopiaTV. Hij deelt stukjes taart uit waar druiven op liggen. De leuk uitziende taart schijnt gemaakt te zijn door een 11-jarig jongetje dat vandaag in Utopia was. Cees is verbaasd en vind het erg knap gedaan. Hij loopt naar de computerruimte en neemt de plek van Gabriëlle over.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.