Gina en Mark gaan stoppen. ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Gina en Mark gaan stoppen.

Einde B&B!

Gina en Mark zitten samen op de bank in de woonkamer. ''Ik ben er klaar mee'', laat Mark weten. En Gina denkt er precies zo over. Het gaat over de Bed & Breakfast en ze besluiten zojuist om er binnenkort mee te stoppen. Ze balen er ontzettend van dat de groep totaal geen moeite doet om het de gasten, die veel geld betalen, het naar de zin te maken. Het hele gesprek is zo goed mogelijk mee getypt, het ging behoorlijk snel.

Gina: ''Ik vond het ook echt niet gezellig. Niemand zei wat. Het was echt ongemakkelijk. Dan begin ik over weerwolven, iedereen zegt ja, maar niemand wilt het.''

Mark: ''Kijk wie er bij zitten. Niemand wilt het.''

Gina: ''Die mensen betalen 130 euro. Het gaat ze niet om jou en mij, het gaat voor het grootste gedeelte om het Utopia gevoel. Voer het gesprek dan daar, voer het bij ons. We zeggen nog niet dat we er mee stoppen. Pas na de stemming hé!''

Mark: ''Ach dat maakt toch niet uit? Zulke f*ckers zijn het toch niet? Weet je hoeveel geld dit heeft opgebracht voor de BV?''

Gina: ''Ik voel me rot omdat ik die mensen niet kan aanbieden... Snap je wat ik bedoel?''

Mark: ''Je merkt ook dat ze zich niet meer 100% geven. Allemaal achter de computer of noem het maar op. We zijn wel hoofd Bed & Breakfast, maar we doen ook echt alles. Niemand zou eens vragen om te helpen.''

Gina: ''Weet je wat het is? Dat vind ik nog niet eens zo erg. Ik vind het erg dat die mensen niet de volle aandacht krijgen.''

Mark: Het is altijd zo. Het zijn altijd dezelfde mensen die er bij gaan zitten. En meer niet. Bjorn zat er wel bij, maar normaal ook niet. Ivan niet, Bas niet. Naomi ook nooit. Niemand. Het is 130 euro he. Twee man, 260 euro!''

Gina: ''Ja, daarom. Dat is gewoon het hele basisinkomen van één iemand. Wat je in één dag verdient. Ik vind het gewoon jammer. Ik voel me heel erg ongemakkelijk. En dan probeer ik van alles uit de kast te halen en dan lukt het niet. Ik krijg een rotgevoel voor mezelf van binnen. En dan loop ik zelf weg omdat ik niet meer weet wat ik moet doen. Ik wil alles. Wat als ik hun nou zou zijn? Je hoopt dat er in ieder geval wat op gang gaat komen.''

De Bed & Breakfast gasten gaan ondertussen naar bed toe. Gina doet nog een poging om ze een half uurtje extra bij de rest te voegen, maar ze gaan liever naar bed. Denk jij dat Mark en Gina inderdaad moeten stoppen met de Bed & Breakfast?

Gezellig mee kletsen op Utopia Gekte in de reacties? Een accountje aanmaken is zo gepiept en je bijdrage is van harte welkom! Ook kan je je aansluiten bij onze Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Zo mis je écht niks meer! Ook op Twitter zijn wij te vinden. Volg jij ons al? 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.