Gina beëindigd relatie vanwege Mark's post? ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Gina beëindigd relatie vanwege Mark's post?

Niet genoeg gevoelens.

Direct nadat Naomi een groepsfoto heeft gemaakt waar alleen Cees niet bij aanwezig was neemt Gina Mark even apart voor een gesprekje. Samen lopen ze het bos in waar Gina maar meteen met de deur in huis valt. Iets heeft haar net na laten denken. Mark's zus zou in een brief hebben geschreven dat ze dacht dat Mark en Gina alleen vrienden waren terwijl Gina dacht dat ze buiten meer zouden worden. Onze stream blijft even haperen. ''Met andere woorden dat ik meer verliefd ben op jou dan jij op mij?'', vraagt Mark. Gina bevestigd dat. ''Ja dat weet ik ook niet''. Gina geeft een voorbeeld. ''Kijk jij zou bij wijze van wel met mij meegaan als ik zou vertrekken 1 januari of welke datum dan ook, maar ik heb dat niet''. Mark vind dat aan de ene kant logisch, maar aan de andere kant ook weer niet logisch. Gina zit hier nog met een doel. Mark niet meer, hij heeft al zijn doelen al zo goed als behaald. Mark snapt dat als hij zou vertrekken dat Gina dan zegt dat ze niet mee gaat. Dat kan door twee dingen komen. Of omdat ze haar doelen nog niet behaald heeft, of omdat ze niet verliefd genoeg op hem is. Mark denkt dat het waarschijnlijk een beetje van allebei is en dan moet ze gewoon eerlijk zijn. ''Dan laten we het voor wat het is. Daar wil je toch heen?''. Gina beaamt dat. ''Is toch niet erg om dat te zeggen''.

Mark vind het wel klote. Ze hebben een leuke tijd gehad, maar ja misschien is het niet hier, maar ook buiten niet de tijd om... Hij maakt zijn zin niet af. Hij vind het jammer. Gina barst op dat moment in huilen uit. Als Mark vraagt waarom ze huilt krijgt hij geen reactie. Zelf zegt hij van binnen ook wel een beetje te huilen. Er volgt een omhelzing. ''Je komt er eerlijk voor uit. Je moet toch die keuze maken'', laat Mark weten. Gina zegt steeds meer te merken dat ze elkaar eigenlijk nog helemaal niet goed kennen. ''We weten eigenlijk de helft van elkaar niet. Bijvoorbeeld bij het collector's item. Er is zo'n groot gedeelte van je leven waarvan ik niks wist''. Gina is bang dat hetgeen dat ze hier opbouwen dat dat niet echt is en dat ze buiten allebei een hele andere kant op gaan. En voor haar speelt het ook gewoon mee wat de familie's ervan vinden. Mark's familie kijkt al veel minder en dat vind Gina het niet waard. Ze wil niet iets kapot maken in zijn familie. Maar volgens Mark zit daar een hele andere reden achter. Zijn familie kijkt niet meer vanwege de geniepige dingen van mede bewoners. "Het heeft niks met ons te maken. We weten allebei niet wat we verwachten buiten''. Mark vind het lastig en hier is er geen oplossing voor. ''Het is of het een of het ander,  maar niks er tussen in. Of vrienden of een verliefd stelletje. Niet half half. Dat proberen ze ook te zeggen tegen mij''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.