Gezonde werkstress op de vroege ochtend. ~ Utopia Gekte

11/15/2015

Gezonde werkstress op de vroege ochtend.

De markt.

Een spektakel op de livestreams vanochtend in alle vroegte! Boekhouder Mark die tegenwoordig vooral oliebollen en appelbeignetbakker is staat om 6 uur 's ochtends al in Le Luifel. Voor Utopiaanse begrippen is dat een onwijs vroege tijd en Mark doet het gewoon eventjes. Zoals je wellicht weet staat er vandaag namelijk weer een markt op het schema. En al die hongerige maagjes moeten gevuld worden met overheerlijke Utopiaanse versnaperingen.

Zo'n uur of wat nadat Mark aan het werk is gegaan draait de muziek in de loods overuren. Ze moeten door de regie geholpen worden om uit bed te kunnen komen. Dit is wel vaker gebeurd. Ook de Bed & Breakfast gasten zijn vroeg wakker. Het is een drukte van jewelste in het beloofde land en dan vooral vanwege de stress. Er gaat weer van alles mis, er moet nog van alles gedaan worden en er is weer van alles niet op voorraad zoals het toiletpapier. En dan hebben we het nog niet eens over de harde wind gehad die roet in het eten kan gooien. Veiligheid boven alles, dus er is nog veel werk aan de winkel!

En wie nog wat sensatie kan verwerken op de vroege ochtend kan de onderstaande video bekijken. Dat is het einde van de knallende ruzie tussen Gina en Ivan van gisteravond. In de video zie je hoe Ivan boos weg loopt en Gina vrolijk door blijft schreeuwen. Ik zeg een goedemorgen en maak er een fantastische dag van!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.