''Geloof me Cees ik heb echt verdriet van binnen, mijn hart die huilt'' ~ Utopia Gekte

11/12/2015

''Geloof me Cees ik heb echt verdriet van binnen, mijn hart die huilt''

''Jij eet twee keer op een dag, dat is te weinig''

We schreven net al over de afgelopen paar uur in Utopia, maar zoals we net al melden is er nog veel meer gebeurd. Zo voerde Gina een gesprek met Cees waarin ze openhartig vertelde over de beslissing om te stoppen met de ''relatie'' tussen haar en Mark. Als Gina zich rot voelt is het altijd gerelateerd aan en dat wil ze niet meer vertelt ze hem. Ze is veel met Mark bezig geweest maar wil nu haar eigen dromen najagen. Utopia is iets voor haarzelf. Daarvoor wilde ze alles achterlaten en nu is het hetzelfde als buiten. Gina wil het liever op eigen kracht doen. ''Het wordt heus wel moeilijk hoor, maar ik denk dat het uiteindelijk wel...''. Cees is benieuwd of Mark het accepteert. ''Ja hoor, ja. Ik hoorde hem net over daten praten. Daten met Mark hahaha''. Volgens Gina is er wel nog veel aantrekkingskracht. ''Geloof me Cees ik heb echt verdriet van binnen. Mijn hart die huilt''. Ondanks dat weet Gina dat dit het beste is. Gina is er alleen in gegaan en wil er ook alleen uitgaan. Cees vind het stoer van haar. Gina vond het moeilijk, maar heeft het wel gezegd. Ze wil doen waarvoor ze is binnen gekomen en als ze elkaar buiten tegenkomen zien ze vanzelf wel of het iets is. Cees vind het een slimme keuze en Gina is het daar mee eens. Volgens haar is dit het juiste besluit. ''Nah ik vind het wel stoer van je'', aldus Cees.

Terwijl Cees en Gina dus aan het praten zijn heeft een ander deel van de bewoners zich verzameld aan tafel in de horeca keuken om een spelletje poker te spelen. Cees moppert even later tegen Rowena dat er net al weer gegeten is. ''Zit je ermee?'', vraagt Rowena. Waarna Cees laat weten dat hij het raar vind dat mensen zoveel eten. Hij heeft het nog nooit gezien dat mensen vijf of zes keer per dag eten. Hij vind het echt heel apart. ''Echt bizar''. Rowena heeft er wel een verklaring voor, volgens haar is bij sommige de verbranding gewoon veel sneller dan bij een ander. Volgens Cees is dat ook wel te zien. Al bedoeld hij dat meer sarcastisch. ''De buik hangt over de broek heen'', vult hij aan. Maar volgens Rowena heeft alleen Wim een buik. ''Jij eet twee keer op een dag, dat is te weinig. Dat is pas abnormaal. Twee keer op een dag eten''. Cees zegt dat hij niet meer op kan. Dan heeft hij pijn in zijn buik. Hij vertelt dat zijn moeder(?) een aneurysma in haar buik had. ''Bam dood op het toilet''. Cees is bang dat hij hetzelfde heeft. Rowena vraagt hem waarom hij dat dan niet laat onderzoeken, maar Cees is al bij van alles geweest. ''Als het er op aankomt weten ze zo weinig en ik ben toch al zo'n hypochonder''.

Ook dat gesprek eindigt en even later treft Cees Mark als Mark wat te drinken gaat halen. ''Word een zware tijd voor je? Ze vertelde het net. Een pittige beslissing'', begint Cees. Maar Mark zegt dat hij denkt dat het voor hem wel meevalt. Cees denkt dat het wel verstandig is. ''Hier is het niet de ideale situatie''. Als Cees ziet dat Mark biertjes pakt begint Cees te mopperen over het drankgebruik wat weer betaald zal gaan worden vanuit de BV. Volgens hem moeten ze dan ook niet meer zeuren over de soja boter die te duur is. Iets wat Mark sowieso niet zal doen want hij zegt zelf ook veganistisch/vegetarisch te eten. Ondertussen is het lekker druk geworden bij het pokeren in de horeca keuken zoals je op de foto's onder deze blog kan zien. En om vijf over twaalf word er op de vide ook nog gezellig gekletst door Gabriëlle en Bjorn die wel hun bed al opgezocht hebben, maar nog niet slapen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.