Gabriëlle's knallende birthday party met stripper, brassband en Michael Jackson ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Gabriëlle's knallende birthday party met stripper, brassband en Michael Jackson

Gabriëlle geniet!

Vandaag is Gabriëlle al de hele dag jarig en dat word afgesloten met een gigantisch verjaardagsfeest met alles er op en er aan. Er zijn veel gasten, er is muziek, er is gezelligheid en Gabriëlle heeft speciaal voor deze avond een mooie ietwat korte jurk aangetrokken. Er word gedanst. Michael Jackson imitator Marciano Martie treed op en daarna komt er ook nog een brassband binnen lopen. De brassband zingt een verjaardagsliedje voor Gabriëlle en ze drummen er vrolijk op los. Gabriëlle danst en heeft het duidelijk naar haar zin. De brassband leert Gabriëlle en Stefanie nog wat danspasjes voor ze weer klaar zijn en de dj het weer overneemt. Om kwart over negen arriveert ook de stripper die Naomi, Gina en Bas voor Gabriëlle geregeld hebben. De eerste twee ontvangen de man bij de poort en laten weten dat Gabriëlle het misschien wat ongemakkelijk gaat vinden en dat hij dus ook het publiek er bij kan betrekken. Bas schijnt de man ook geregeld te hebben en vraagt als de dames weg zijn of de stripper Gina ook bij de act kan betrekken. Als de dames er weer bij zijn lijkt Naomi er ook wel interesse in te hebben. ''Je mag ons ook uit het publiek pakken hoor'', laat ze weten.

Gina moet de man eerst meenemen naar het Cordwood zodat Naomi ondertussen binnen alles kan regelen. Volgens de stripper gaat het allemaal helemaal goed komen. Hij wil in eerste instantie een masker opdoen maar volgens Gina kan hij beter zonder de loods binnen gaan. Dan ziet Gabriëlle hoe hij er uitziet en weet ze dat de dames hem met zorg uitgezocht hebben. Gabriëlle staat op dat moment binnen nog volop te feesten en te dansen met een mannelijke bezoeker. Zij weet nog niet wat er komen gaat. Om half tien stappen Naomi en Gina het podium op. Volgens Gina moet Gabriëlle's verjaardag meesterlijk gevierd worden ''maar echt'' en Naomi benadrukt dat Gabriëlle een ''lekkere spange papi'' wilde hebben. De dames kondigen de stripper aan en Gabriëlle moet op de stoel gaan zitten. Doordat de bezoekers er dicht omheen staan zien we in eerste instantie zo goed als niks, maar al snel komt daar verandering in. We zien Gabriëlle opstaan en een beetje tegen stribbelen. De man duwt Gabriëlle voorover en gaat tegen haar kont aanstaan, vervolgens moet ze weer gaan zitten en doet hij haar handboeien om. Hij gaat boven haar schoot hangen en maakt daarbij de behorende bewegingen. Gabriëlle zegt onverstaanbare dingen en de stripper betrekt ook zoals afgesproken het publiek erbij.

Gabriëlle laat al snel weten dat ze een gat in haar panty heeft en staat continu op om haar jurkje recht te trekken alleen de stripper duwt haar terug op de stoel. Uiteindelijk gaat Gabriëlle er in mee en lijkt ze er volop van te genieten. Ze zit aan zijn kont en aan de rest van zijn lichaam. En de man gaat vrolijk verder met zijn act. Ook Rowena word bij de act betrokken. Gabriëlle doet tussendoor haar panty uit en de act gaat maar door en door. De man trekt langzamerhand zijn kleding uit, knielt tussen Gabriëlle's benen en maakt weer sensuele bewegingen. Als Gabriëlle even later in ongemakkelijke houdingen op de grond ligt met de stripper op haar lijkt Ivan in te grijpen door vanaf de zijkant te gebaren en te vragen of ze dit wel wil. Ook maakt hij het gebaar van dat alles gefilmd word. Dat ze aan de camera's moet denken. Gabriëlle lijkt het vooral vervelend te vinden dat Ivan in kwam grijpen en vraagt even later aan Rowena wat het probleem is. ''Er is geen probleem'', zegt zij. ''Wat komt Ivan dan?'', vraagt Gabriëlle. Maar volgens Rowena en Naomi moet Gabriëlle Ivan gewoon laten doen en er van genieten. Iets wat Gabriëlle dan ook nog even doet. De man maakt zich klaar voor een goed einde. Hij gaat op de grond liggen en spuit wat slagroom op zijn buik en net boven zijn kruis. De bovenste toef slagroom likt Gabriëlle weg, maar de onderste gaat haar toch net iets te ver en weigert ze. Toch lijkt Gabriëlle volop genoten te hebben van de verrassing die de dames voor haar geregeld hadden.

Foto's van de avond zijn te vinden op onze Facebook pagina en in onze Facebook groep. Omdat er zoveel foto's zijn hebben we besloten om alleen de gifjes in deze blog te plaatsen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.