Gabriëlle vloekt er weer flink op los. ~ Utopia Gekte

11/20/2015

Gabriëlle vloekt er weer flink op los.

Stefanie en Naomi wel vrolijk.

Hoewel beide dames enorm veel gapen zegt Naomi onderweg naar de stal onwijs goed te hebben geslapen. En dat ze bijna een heel jaar in Utopia zit, de 26e van november. Ook Stefanie laat gapend weten goed te hebben geslapen. ''Dat is bijna. Toen was ik thuis al alles aan het inpakken'', vult Naomi verder aan. Stefanie niet, zij had 5 dagen de tijd om 'ja' te zeggen, gedag te zeggen, alles in te pakken en haar baas te vertellen dat ze ging. ''Hoi! Ik ben een beetje slaapdronken ofzo'', moppert Stefanie. ''Ik heb nog nooit zo lang geprobeerd iemand wakker te maken. Ik stond er zó lang! Je reageerde gewoon niet. Ik denk nou een beetje knijpen dan. Ook niet. Echt waar, ik heb van alles geprobeerd. Je bent echt niet wakker te krijgen jij'', zegt Naomi lachend. Het excuus van Stefanie? ''Ik was gewoon aan het slapen! Ivan steekt gewoon zijn vinger in mijn neus en dan word ik wel wakker.''

België.

Het is volgens Stefanie een enorme puinhoop in de stal en het kippenhok. Die zijn dus wel even bezig als ze het klusje grondig klaren. Binnen in de loods zien we dat Gabriëlle zich inmiddels ook aan het aankleden is. Ze heeft een soort tuinbroek van de stof waar trainingsbroeken van worden gemaakt. En de ene kant van de tuinbroek hangt los want dat schijnt hip te zijn. In de slaapkamer fluistert ze kort met Rowena over haar 'ass' maar het is niet precies te volgen. Ook schijnt er morgen wat te zijn en heeft ze spierpijn. In de stal verloopt alles zeer gemoedelijk en gezellig. De dames zingen samen het liedje 'België' van Het goede doel. (Zie video) Terwijl zij lekker vrolijk zingen poetst Gabriëlle de lange tafels in de woonkamer van de loods. Daar dekt ze de tafel dus er lijkt een gezamenlijk ontbijt aan te komen. Dat is dus waar Gabriëlle eerder over sprak vanochtend. ''Ik weet mijn god niet wat we allemaal hebben skeet. What the f*ck wat moet ik doen? Waar moet ik koffie halen? Is dat lekkere koffie? Rot toch op, ik wil die thee ding man. Dit is mijn ding niet'', moppert Gabriëlle aan één stuk door tegen Rowena die inmiddels komt helpen. En daar houdt het nog lang niet mee op. ''Rustig tegen mij hé! Maar... Mijn ass is zo...'', klaagt ze verder over de tuinbroek die haar kont blijkbaar groter maakt. Het is duidelijk dat je Gabriëlle beter even met rust kan laten. Het ontbijt verzorgen maakt haar helemaal 'para' om in haar termen te spreken. En dan te bedenken dat ze de lunch ook nog gaat verzorgen later vandaag!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.