Gabriëlle spreekt Ivan aan en Gina raakt gewond ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Gabriëlle spreekt Ivan aan en Gina raakt gewond

Drama in de tent

We schreven net al over het geweldige grootse verjaardagsfeest van Gabriëlle maar zo'n perfecte avond kan natuurlijk niet zonder problemen verlopen en plots is er dan ook gigantisch wat drama op de livestreams te volgen. Gabriëlle vraagt zodra de act van de stripper afgelopen is namelijk om uitleg bij Ivan. Hij greep in tijdens de act en Gabriëlle wil graag weten waarom. Ivan laat vervolgens weten dat hij haar alleen even wilde zeggen ''let wel even op''. Iets wat Gabriëlle sowieso wel doet. ''Wat denk je zelf'', is haar reactie namelijk. Ivan zegt dat hij er niet van houd. Gabriëlle deed van alles uit. Maar volgens Gabriëlle was het alleen haar panty en dat was zo omdat er gaten in zaten en dat anders juist raar er uit zou zien. ''Maak je niet druk, ik snap je bezorgdheid. Ik heb het zo gezellig'', laat Gabriëlle weten. ''Ik hou van je'', aldus Ivan. Al snel komt Nicole aanlopen die aan Gabriëlle vraagt wat er met Ivan was. ''Gaat te ver'', legt Gabriëlle kort uit. ''O dat wel?'', vraagt Nicole sarcastisch.

Ondertussen is er op de andere stream ook het een en ander gaande en beginnen we een beetje te stressen over welke stream we nou moeten volgen. We besluiten daar maar even een kijkje te nemen en zien dat er iets met Gina is gebeurd. Ze vertelt dat ze heen en weer rende om een bus slagroom te halen toen haar hek bleef hangen en ze vol op haar plaat ging. Gelukkig zijn er meteen allemaal mensen die haar helpen. Gabriëlle is ondertussen op de vide een andere panty aan aan het trekken. Waarschijnlijk omdat Ivan haar dat net adviseerde. Gina krijgt beneden in het kantoortje allerlei adviezen. Zo moet ze ergens een dag mee lopen, mag ze niet douchen en moet ze de wond ''open'' laten en geen ... aantrekken. Als de man uit wil leggen waarom volgt er een streamlock. Zodra we weer beeld hebben gaat het drama gewoon verder. Nicole is in gesprek met Gabriëlle en we horen haar nog net zeggen dat Ivan het zelf ook met een danseres doet. Vlak daarna loopt Nicole naar Ivan toe om hem er op aan te spreken en ook dat gaat goed mis. Lees er hier meer over.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.