Gabriëlle speelt met Naomi's speeltje. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Gabriëlle speelt met Naomi's speeltje.

Explosiviteit.

Weet je het nog? Dat ene apparaat die Naomi ooit beslist nodig had vanwege haar spierziekte? Er kwam toen een specialist langs die het tens apparaat demonstreerde op verschillende bewoners. Uiteindelijk kreeg Naomi het cadeau van de groep. (Of van die man?) Het apparaat hebben we lange tijd niet meer gezien, maar vandaag heeft Naomi het weer uit de kast gehaald. Ze zit samen met Gabriëlle op de bank in de woonkamer. Gabriëlle krijgt wat plakkertjes op haar arm en het apparaat gaat aan. Ze schrikt kort van de heftigheid en vraagt om het maar zachtjes te zetten. ''Ik moet er even aan wennen'', laat ze weten. De stand die Naomi gebruikt is voor nu te heftig voor Gabriëlle.

Naomi speelt wat verder met de vele knoppen en functies. Ze heeft zo te zien nog geen flauw idee hoe het tens apparaat werkt. ''Wat is dit'', vraagt ze zich af bij 'explosiviteit'.  Tussendoor heb ik even opgezocht of Naomi dat apparaat nou van de groep of van die man gekregen had. Het blijkt dat ze het van de groep gekregen heeft, zo lees ik op de fantastische website Utopia Gekte in dit bericht. Destijds kostte het de groep 350 euro.

Tijdens het zoeken horen we op de achtergrond hard gelach van Naomi en Gabriëlle. De hele arm van Gabriëlle trilt heen en weer en het gelach trekt steeds meer bewoners aan. ''Jullie zijn echt niet goed. Weet je wat echt kicken was? Met Joey toen. Al die spieren, was zo mooi om te zien'', aldus Gabriëlle. Tussendoor vogelt Naomi het apparaatje nog verder uit samen met Ivan. Ivan weet alles goed uit te leggen aan Naomi. Dat verbaast mij een beetje aangezien Naomi dat apparaat nodig heeft. ''Pylometrie, dat was ook volgens mij iets'', weet Naomi nog te vertellen. Ze lijken voorlopig nog niet te zijn uitgespeeld, ook al krijgt Gabriëlle het 'bloedheet van deze shit'.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.