Gabriëlle maakt zichzelf paranoia. ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Gabriëlle maakt zichzelf paranoia.

Gabriëlle vind het stom.

Dit bericht is het tweede deel van een gesprek tussen Benjamin en Gabriëlle. Lees indien gewenst eerst dit eerste deel om te begrijpen waar het precies over gaat. Gabriëlle zegt er een beetje paranoia van te worden. Omdat ze het best vaak heeft gehoord de laatste weken die vervelende opmerkingen van medebewoners. Ze reageert meestal niet echt omdat ze dan op de een of andere manier geraakt is. En als ze met diegene daarover gaat praten is ze bang om te fel uit de hoek te komen. ''Maar de laatste tijd ben ik wel een beetje geïrriteerd ja. En dan irriteer ik mij aan alles. Dus is het beter als ik even weg ga''. Volgens Benjamin heeft ze daar alleen zichzelf mee omdat zij er nu mee zit en irritaties op laat stapelen. ''Feit is dat het jouw feestje is en die mensen alleen voor jou komen. En niet om de BV te spekken'', vertelt Benjamin.

''Ik vind dat zo vreselijk enig! En ik ga er ook gewoon van genieten'', aldus een trotse Gabriëlle. ''Ik hoop dat ik niet neer pleur. Ik heb voor het eerst een jurk aan hé. In Utopia! Hoe oud was ik toen ik voor het laatst een jurk droeg?! Bij mijn bezoek wil ik gewoon normale kleren aan en 's avonds doe ik een jurk aan en gaat Naomi mijn make-up doen. Ik doe geen schoenen aan. Dus ik krijg allemaal glas in mijn voet, maar dat maakt niet uit''

Gabriëlle heeft een grote schoenmaat en samen lachen ze om de gedachte dat ze haar sneakers aan zou doen onder die mooie jurk. ''Ik ben een beetje onrustig in mijn hoofd, ik kan het allemaal niet plaatsen en vind het niet fijn. Kan het niet zo zijn dat ik het zelf opblaas? Zal ik je wat vertellen? Dit is voor mij ook nieuw en ook raar. Ik heb hele goede vrienden hoor, daar niet van. Maar alles wordt een beetje uitgelicht nu. Snap je me? Ik wil dat je me snapt. Hoe je bent en hoe mensen naar je kijken. Je negatieve en positieve kant. Alles wordt uitgelicht. En nu is het zichtbaar, voor mezelf ook. Misschien heeft het met mijn eigen onzekerheid te maken. Dat was ik vroeger altijd en misschien nog steeds een beetje hoor. Mijn moeder weet het wel'', biecht ze op. Volgens Benjamin is het helemaal niet erg, dat maakt haar een mens. Gabriëlle: ''Ik vind het echt stom. Waarom praten we hier over? Ik vind het eigenlijk onzin. Ik moet er over ophouden en aannemen wat jij mij hebt verteld''.

Utopia Gekte heeft sinds gisteren ook een Instagram account. Beter laat dan nooit toch? Volg je ons daar ook? 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.