Gaat Utopia veranderen in de Gouden Kooi? ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Gaat Utopia veranderen in de Gouden Kooi?

Armanda en Bas nog in gesprek.


''Het is jammer dat ik het niet kan meenemen naar volgend jaar. Dus het liefst nodig ik ze dan voor kerst uit. Ik weet alleen nog niet wie ik als vijfde persoon laat komen. Januari en februari vind ik van die deprimerende maanden. December gaat zo voorbij met al die feestdagen'', laat Bas weten. ''Maar over wie twijfel je dan, qua 5e persoon'', vraagt Armanda nieuwsgierig. Hij moet lachen en weet niet goed hoe hij dat moet verwoorden. Alweer een dilemma, in hetzelfde gesprek nog wel. Armanda vraagt door en wilt weten of het een vrouwelijk persoon is of dat ze tussen de foto's aan de muur hangt. Bas blijft vaag en antwoord met 'misschien'. Ze laat het voor wat het is en begint over de oma van Bas. Zou hij haar niet in Utopia willen zien? Dat zeker, heel graag zelfs! Maar dat ligt helaas ingewikkeld.

Armanda zou zelf haar eigen opa en oma ook wel in Utopia willen hebben, maar zij wonen in Polen. Ze weet niet of ze enigszins op de hoogte zijn, maar Armanda weet wel dat haar moeder alles goed bijhoudt via bijvoorbeeld social media. De moeder van Bas is ook helemaal verslaafd aan Utopia, zo laat hij weten. ''Ik vind het gewoon fascinerend weet je, een beetje naar mensen kijken. Hoe ze zijn. Ik vind het een mooi experiment. En ik vind het ook wel lachen om hier deel van uit te maken'', zegt Armanda met een brede glimach. ''Is dit nu de langst lopende reality serie'', vraagt ze zich af. Bas heeft geen idee. ''Ik denk soms echt, misschien maken ze hier ook nog een keer een soort Gouden Kooi van. Daar moesten ze elkaar toch wegpesten? Dat zou echt super grappig zijn, krijg je opeens te horen dat er nieuwe spelregels zijn'', grapt Armanda door. Bas ziet dat niet zo snel gebeuren, Utopia is volgens hem heel anders. ''En het lijkt mij ook krom om te beginnen met een ideale samenleving en vervolgens mensen kapot te maken''.

Het gesprek veranderd weer van onderwerp. Nu gaat het over de Utopiaan van het jaar 2015. Bas stemt het liefst op zichzelf, maar weet niet of het mag. Hij hoopt dat Armanda ook op hem stemt alleen twijfelt zij zelf nog. ''Ik heb er op zich wel 3 in mijn hoofd die ik een stem zou willen geven. Maar dat kan ook weer wisselen. En nu denk ik echt, o nee, toch 4. Wie? Ja, dat is nog een verassing'', laat ze weten. Bas zou voor zichzelf, Cees, Ivan en Rowena gaan.  




0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.