Gaat Stefanie straks flippen tegen Ivan? ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Gaat Stefanie straks flippen tegen Ivan?

Niet wakker gemaakt.

Er is van alles aan de hand tussen Ivan en Stefanie en het lijkt alsof er oorlog aan zit te komen. Ivan heeft Stefanie deze ochtend bewust niet wakker gemaakt om te helpen met de verzorging van de koeien. Dit omdat Stefanie steeds vaker 'nee' zou zeggen wanneer hij haar vraagt om ergens mee te helpen. Hij weet maar al te goed dat Stefanie pissig zal gaan worden wanneer hij haar niet wakker maakt. Zelfs Bas benadrukt dat vanochtend nog bij Ivan als ze elkaar treffen bij het rokersbankje. Dat kan Ivan er niet van weerhouden om haar gewoon te laten slapen. Gisteren uitte Ivan nog zijn ongezouten mening bij Nicole die vroeg wat er nou aan de hand is. ''Tief op met haar joh! Ik ben er klaar mee. Ze voegt niks toe en zegt wel heel vaak 'nee'. Godverdomme je doet de hele dag niks, voert geen reet uit en dan nee roepen? Daar ben ik wel een beetje klaar mee'', was de duidelijke taal van Ivan.

Stefanie gaf gisteren al bij Bas aan dat ze dit verwacht. En dat ze dan ook flink pissig gaat worden. Ondanks alles gaat Ivan dus alleen naar de koeien toe. En Stefanie ligt nog altijd nietsvermoedend te slapen om 10 uur 's ochtends. Als dat maar goed komt... Ivan zelf lijkt zich nergens zorgen om te maken. Hij en Nicole liggen knus tegen elkaar aan op het rokersbankje en hebben het erg gezellig samen.

Update 09:57. Zowel Ivan als Nicole maken Stefanie belachelijk. Ze zou er alleen zijn om te zuipen en voor de Utopia experience. Nicole vertelt nog eens uitgebreid aan Ivan hoe bezopen Stefanie een keer was waardoor ze heeft lopen kotsen.
 2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.