''Gaan we toch als zangers Utopia uit'' ~ Utopia Gekte

11/28/2015

''Gaan we toch als zangers Utopia uit''

Bas en Mark oefenen hun zang

Terwijl Rob om kwart voor twee nog steeds gezellig aan het bijkletsen is met zijn bezoek zijn Mark en Bas met hele andere dingen bezig. Ze zijn de wellness in gegaan en willen daar hun zang gaan oefenen. Gisteren schreven we al kort over dit plan. Mark en Bas willen namelijk ook gaan zingen. Als Bjorn het kan dan kunnen hun het ook denken ze. Bas heeft het een en ander voorbereid door alvast wat songteksten op te zoeken en uit te printen. ''Dit is misschien ook wel iets voor ons. Dat we niet weten wat we met ons leven aan moeten''. Mark kiest vervolgens het liedje ''Street lights'' uit om als eerste te gaan oefenen. Bas zet de muziek aan en vervolgens beginnen de heren te zingen. Dit eerste liedje vind Mark iets te moeilijk dus proberen ze de volgende. ''Still don't know''. Mark zegt dat ze met de makkelijkste moeten beginnen en terwijl Mark nog even moet oefenen, kent Bas de hele teksten al. Niet zo gek aangezien hij zelf de liedjes uitgekozen heeft.

De mannen zingen uit volle borst mee en gek genoeg is het nog best leuk om naar te luisteren. Bas zijn ''zang'' klinkt niet eens onaangenaam maar dat zal ook wel komen omdat hij de teksten kent en er vol voor gaat. Ook het nummer ''Slow down'' van Chef' Special word gezongen en na een korte stream storing horen we Mark zeggen dat het toch best wel moeilijke nummers zijn. De heren proberen verschillende songteksten uit en besluiten uiteindelijk voor de nummers ''Still don't know'' en ''Scribblin'', beiden van Chef' Special te gaan. Ondanks dat het vast niet perfect gezongen is klinkt het echt niet zo heel gek. De heren zijn enthousiast en het lijkt Bas leuk om het de volgende keer gewoon op te nemen. ''Ik denk dat we meer talent hebben dan menig een zou denken'', laat Mark weten. Bas is het daar mee eens. ''Ja het word een goed feest''. De heren brengen de opname spullen ongezien terug naar het andere huisje en gaan daarna weer terug naar de loods. ''Gaan we toch als zangers Utopia uit'', laat Bas weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.