''F*ck it ik ga gewoon bier pakken'' ~ Utopia Gekte

11/28/2015

''F*ck it ik ga gewoon bier pakken''

Stefanie heeft last van stress

Terwijl Rob geniet van zijn familie bezoek en Mark en Bas hun zang oefenen in de wellness merken we dat bij Stefanie de stress voor haar borderline academie inmiddels begonnen is. Ze zegt op het rokersbankje dat ze last heeft van hartkloppingen en staat vervolgens op om binnen een biertje te gaan tappen. ''F*ck it/iedereen ik ga gewoon bier drinken'', laat ze weten als ze een biertje pakt. Armanda die in de keuken staat en Stefanie hoort praten probeert haar moed in te spreken en zegt dat de spanning er gewoon bij hoort. ''Een biertje mag dan ook wel toch?'', reageert Stefanie. ''Natuurlijk, maar ik bedoel gewoon. Geen stress''. Als Stefanie met haar biertje aan de picknicktafel gaat zitten vraagt Gina geïnteresseerd of Stefanie al geoefend heeft. ''Ja'', antwoord Stefanie. In haar hoofd heeft ze al geoefend en straks gaat iemand haar ook nog overhoren.

Voor de rest blijft het lange tijd rustig in de loods. Pas een uur later om vijf voor drie valt er weer iets te melden. Mark is alvast aardappels tot friet aan het snijden in de horeca keuken en ook de familie van Rob is er nog. Rob vraagt of ze nog snel een biertje willen. Ze hebben namelijk nog vijf minuten voor ze weer moeten vertrekken. Eén van de dames laat weten liever een glaasje water te hebben en er word vertelt dat ze dit keer niks mee mochten nemen qua alcohol. Als ze de drankjes hebben word er nog even verder gekletst. Eén van de bezoekers vertelt dat de afgelopen zeven maanden snel zijn gegaan en dat er niet veel veranderd is in de situatie thuis. ''Buiten draait wel door, maar er gebeuren geen hele gekke dingen of zo''. Ook de aanslagen in Parijs komen nog even ter sprake. Het bezoek vertelt dat er allemaal voetbalwedstrijden zijn afgelast. Dat alles op scherp staat en dat er overal invallen zijn.

Om drie uur krijgt Rob een zendercheck, met andere woorden de drie uur van het bezoek zijn voorbij en ze moeten het terrein gaan verlaten. ''Veel succes nog, laat je niet gek maken'', spreekt de familie van Rob Stefanie moed in. ''Tot volgend jaar'', laat het bezoek weten. Er van uit gaande dat Rob nog wel even blijft. Armanda zien we ondertussen met Pony Sascha wandelen terwijl de familie verder loopt naar het hek. Ook bij het hek word er weer geknuffeld. ''Dag liefje, ik hou zoveel van je. [...] Dag schat we zullen aan je denken met Kerst en Sinterklaas'', laten de dames weten. ''Jongens hou je taai'', reageert Rob terug. Na nog een laatste knuffel vertrekken ze. Rob zwaait nog een keer en loopt dan terug naar de loods. Of nou ja regelrecht naar het rokersbankje om maar weer eens een sigaretje te doen. Puur toeval, of misschien ook niet komt Stefanie op hetzelfde moment naar buiten gelopen om naar het rokersbankje te gaan. ''Ben je er klaar voor? Appeltje eitje. Er kan vrijwel niks fout gaan. Er kan niks fout gaan'', spreekt Rob Stefanie moed in. ''Het staat in ieder geval op papier en ik heb het een paar keer doorgelezen'', laat Stefanie weten. "Probeer gewoon rustig je verhaal te vertellen en de rest gaat vanzelf'', adviseert Rob.

Als we binnen een kijkje nemen zien we dat ze daar ook nog steeds druk bezig zijn. Gina is weer bezig met het kapsel van Nicole. Ze is er de afgelopen dagen mee bezig geweest om er matten in te zetten. ''Het ziet er wel een stuk voller uit'', laat Stefanie weten als ze weer klaar is bij het rokersbankje en langs de kapsalon loopt. ''Er moeten er niet meer in. Dit is echt de max'', laat Nicole weten. Als ze met haar handen door haar haren gaat voelt ze de matten ook wel zitten. Gelukkig hoeft haar kapsel niet echt bijgeknipt te worden want de matten zijn precies de goede lengte. Toch haalt Gina er voor het mooie een heel klein stukje af.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.