Favoriete bewoner keert terug naar Utopia. ~ Utopia Gekte

11/20/2015

Favoriete bewoner keert terug naar Utopia.

Goedemorgen Utopia!

Ook voor de Utopianen is een nieuwe dag weer begonnen. Uit het niets zien we rond kwart over 8 een aantal bewoners in beeld. Naomi begint met een bezoekje aan het kleine kamertje en Gabriëlle sleurt een handdoek en tandenborstel met zich mee. Zij gaat even douchen en daarna 'vast dingen klaarzetten'. Waarvoor precies weet ik nog niet, maar daar komen we snel genoeg achter. Naomi loopt na haar plasje en misschien ook poepje de vide op om Stefanie wakker te maken. Zij gaan deze ochtend dus weer gezellig samen de koeien verzorgen en de stal uitmesten. In Le Luifel zien we één van onze favoriete Utopia bewoners. Het is de poes die we al een tijdje niet meer gezien hebben, rondsnuffelend in Le Luifel. (Zie foto) Welkom terug in het paradijs op Aarde, blijf gerust even gezellig rondhangen! Vang een muis en voel jezelf thuis.

Life's a bitch.

Het duurt een tijdje voordat de koeiendames daadwerkelijk naar het weiland lopen. Beide zijn nog behoorlijk moe en zien er ook zo uit. Naomi staat gapend bij de koffiemachine terwijl Stefanie zich na een kwartier besluit aan te kleden. Het is half negen en niemand lijkt haast te hebben om naar het weiland te wandelen. Stefanie is daar deze keer de schuldige van, misschien heeft ze wat meer moeite met wakker worden en opstaan vanwege haar vervelende dag gisteren. Ze ziet er vandaag ook niet zo jofel uit. Laten we hopen dat ze zich van binnen wel weer lekker voelt! Op de trap van de vide wacht Naomi geduldig tot Stefanie op komt dagen. Ook zij neemt eerst een bakje koffie en grijpt naar haar buik terwijl ze 'auw' roept. Heb alleen even niet gezien of ze zich nou aan de rand van de keuken stootte of dat ze gewoon buikpijn heeft. Ernstig is het sowieso niet want ze trekt direct gapend haar laarzen aan terwijl Naomi nog wat voor zich uit staart. Ze is flink aan het denken en lijkt even op een andere wereld te zijn. Wie weet raken de koeiendames in een interessant gesprek tijdens het verzorgen van de dieren. Voor nu is het nog even een stille en trieste bedoening. Er is om 08:36 ook verder nog niemand wakker geworden. Op Cees na, die is toevallig op het moment van schrijven aan het fietsen in bed.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.