Update: Enorme winst gedraaid vandaag. ~ Utopia Gekte

11/15/2015

Update: Enorme winst gedraaid vandaag.

De cijfers.

De markt zit er al een tijdje op en de inkomsten van vandaag zijn grotendeels bekend gemaakt. Hoog tijd dus voor een update! Maar we beginnen bij het begin en dat is het einde van de markt. Le Luifel is compleet uitverkocht en dat is een goed teken. Wel waren er minder piepers dan normaal dus dat verklaart ook het een en ander. Na de markt beginnen de Utopianen die in Le Luifel hebben gestaan met het schoonmaken van de snackkraam. En dat doen ze zelfs behoorlijk grondig. Dat was ook wel nodig want na zo'n drukke dag ligt er vanzelfsprekend behoorlijk wat troep op de vloer.

Arme Cees komt tot de conclusie dat hij teveel heeft gedaan vandaag. Bij meerdere bewoners klaagt hij continue over de pijn aan zijn rug. We zien hem half kermend tegen iets aan leunen dus het lijkt daadwerkelijk echt pijn te doen. Wanneer Armanda hem vraagt om de toiletten nog even schoon te maken bedankt hij voor dat klusje. Het ziet er wat hem betreft schoon genoeg uit, maar Armanda besluit om het vervolgens zelf te doen.

En dan Nicole. Zij is de eerste die niet kan wachten om geld te gaan tellen. Le Luifel heeft een forse omzet gedraaid van zo'n 1600 euro en de merchandise 1800 euro. Al met al hadden we niet verwacht dat de markt zo succesvol zou verlopen na het fiasco van vanmorgen. Nicole telt vrolijk door tot ze er genoeg van heeft en er niet meer uit komt. Uiteindelijk krijgen we de computer even te zien op de livestreams en blijkt er ondanks alles meer dan 6000 euro winst te zijn gemaakt vandaag. Bijna 7000 euro zelfs! En daarmee hebben ze het nog beter gedaan dan de vorige markt. Of we het nou geloven of niet. :-) Het bedrag is zelfs nog over de 7000 euro heen gekomen want dit waren nog niet de definitieve cijfers.

Update 20:27. De bewoners gaan centraal en het definitieve bedrag is bekendgemaakt. Mark: "Le luifel € 1603, foto's € 337 euro, rondleiding € 462, merchandise € 1807, Baas Beach € 796, Bar € 825 en nieuw op de kaart: oliebollen € 555,- en ga zo maar door. Een totale winst van € 7174.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.