''En misschien tot ... januari'' ~ Utopia Gekte

11/21/2015

''En misschien tot ... januari''

De dames willen meer tijd

Vandaag kwam Armanda's familie op bezoek in Utopia, maar na drie gezellige uren is het voor Armanda helaas weer tijd om afscheid te nemen. Het is kwart voor twee als we Armanda nog even vlug met haar vriend Amado zien knuffelen. ''Goed eten schatje'', raad ze hem aan. ''Schat je bent mijn alles'', laat hij weten en vervolgens kaatst Armanda precies hetzelfde naar hem terug. Er volgen vele kusjes. ''Ik vind het echt geweldig dat je hier bent. Ik hou van jou'', laat Amado weten. Niet veel later rennen ze samen lachend richting de poort terwijl de rest van het bezoek de auto in stapt. Armanda en Amado vinden het beide jammer dat Amado al weer weg moet. ''Lekker knallen'', spreekt hij haar moed in. ''En misschien tot ... januari'', laat hij weten terwijl hij 1 vinger de lucht in steekt. Zou dat betekenen dat Armanda 1 januari naar huis wil gaan? Of zou ze hem dan al weer in Utopia uitnodigen. We zullen het maar gewoon af moeten wachten.

Armanda laat weten dat ze het super gezellig vond en dat het ook echt superfijn was dat ze er waren. ''You are the best'', laat ze weten als Amado bij de achterste poort ook de auto in stapt. ''Love you'', roept hij terug. Het afscheid word nog wat gerekt omdat er nog vele kusjes en lieve woordjes volgen, maar daarna rijd de auto echt het Utopia terrein af. Lang hoeft Armanda haar familie en vriend niet te missen want voor zover wij weten wil ze haar bezoek al snel weer langs laten komen. Als Armanda terug loopt naar de loods komt ze Stefanie tegen. ''Hoe voel je je? Was het leuk om ze te zien?'', vraagt Stefanie geïnteresseerd. ''Goed, het was supergezellig'', laat Armanda weten. Waarna ze van Stefanie te horen krijgt dat ze echt een hele leuke familie heeft.

Vlak daarna hebben de dames een vrouwenbijeenkomst om te overleggen wat ze gaan doen wat betreft het feest vanavond en de stichting Mama Cash. In onze vorige blog schreven we er al over en na het overleg besluit Nicole direct de stichting Mama Cash even op te bellen. Ze vraagt of ze meer tijd kunnen krijgen. Nicole wil het iets langer door laten gaan tot ongeveer eind november. Mama Cash is enthousiast en kan dat natuurlijk alleen maar toejuichen. Ze staan er helemaal achter. Het is alleen de vraag of ze de agenda van Angela Groothuizen ook zo in kunnen plannen dat Angela dan niet nu al, maar pas eind van de maand de cheque in ontvangst komt nemen. Ze spreken af om via de mail nog even wat contact te hebben en de dame wenst de vrouwelijke Utopianen heel veel succes. De dames kunnen het nu dus rustiger aandoen en er meer de tijd voor nemen om nog meer geld in te zamelen. De dames willen namelijk niet met een ''lullige'' cheque aankomen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.