Eend Face blijft nog iets langer weg ~ Utopia Gekte

11/27/2015

Eend Face blijft nog iets langer weg

Te lage glucose waardes

Opeens is er weer van alles gaande in de loods. Gina is druk bezig geweest met het kapsel van Nicole en Bas belt om vier uur precies naar het vogelcentrum om te informeren hoe het met eend Face is. De eerste keer dat hij belt wordt er niet opgenomen, maar als hij het één of twee minuten later nog een keer probeert krijgt hij wel iemand aan de lijn. De dame aan de andere kant van de telefoon vertelt dat ze bij de dierenarts zijn geweest en dat daar bloedonderzoek is gedaan. Uit dat bloedonderzoek is naar voren gekomen dat de glucose waardes van Face te laag zijn. Ze moeten de eend dus extra glucose geven om dat op peil te krijgen. Ook zien ze dat de eend ontstekingen in zijn lichaam heeft. Daar krijgt hij antibiotica/pijnstillers voor. Volgens de vrouw zou het met drie a vier dagen beter moeten gaan dus zal Bas nog even moeten afwachten en na het weekend weer terug moeten bellen.

Bas vraagt ook weer naar de kosten, maar nog steeds kunnen ze hem niet vertellen hoeveel dat gaat zijn. Misschien dat Bas na het weekend daar een antwoord op krijgt. Voor nu zal hij het met deze informatie moeten doen. Bas hangt weer op en we nemen dus een kijkje wat er nog meer in en rondom de loods gebeurd. Wim en Mark zien we buiten de loods. Daar zijn ze weer zand aan het weg scheppen bij ''shit mountain''. Bijna de hele berg is al weg. Ook komen er iets na vieren twee bezoekers het terrein op. Het lijkt er op dat deze bezoekers een tatoeage komen laten zetten, maar dat kunnen we niet met alle zekerheid melden omdat er niet veel van in beeld word gebracht. Ook Naomi en Gina zijn ondertussen druk bezig. Gina heeft nieuwe kleding aan. Waarschijnlijk iets van haar eigen kleding collectie en Naomi zet haar op de foto. Waarschijnlijk zijn ze deze foto's aan het maken zodat ook dit nieuwe setje weer op de webshop kan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.