Een vervelende nacht achter de rug. ~ Utopia Gekte

11/07/2015

Een vervelende nacht achter de rug.

Goedemorgen Utopia.

Na een rustige nacht is een nieuwe prachtige dag aangebroken. Het is zaterdag en we gaan er met zijn allen weer een sprookje van maken. De eerste bewoner die zijn bed uit komt is Cees. Wel nadat hij eerst een stukje heeft gefietst. Mark en Armanda zien we niet veel later al op de desktops zitten en dan is het net 8 uur 's ochtends geweest. Je zou bijna denken dat ze zelf achter Utopia Gekte en alle artikelen zitten. :-)

Ook Ivan is er redelijk vroeg bij en wandelt in zijn eentje naar de koeien. Zowel Stefanie als Naomi hebben er of geen zin in, of zijn gewoon niet wakker gemaakt. Momenteel 09:29 is hij nog steeds druk aan het werk in de stal. Mark is druk bezig met het klaarmaken van een uitgebreid Utopiaans ontbijt voor de Bed & Breakfast gasten. Inmiddels zitten zij daar allen heerlijk van te smullen.

Wanneer de regie van beeld wisselt vallen we in het volgende gesprek: ''Je hebt nog gepraat in je slaap, maar ik kon niet verstaan wat'', laat Wim weten. Cees heeft nogal slecht geslapen namelijk. ''Vanochtend vroeg wakker, om 5 uur ben ik er zelfs nog uit geweest. Ze zaten nog in de woonkamer lang te ouwehoeren. De avond daarvoor ook al tot half drie'', moppert Cees. Wim heeft daar weinig last van en vind dat ze dat zelf moeten weten. Nu maar hopen dat Cees zijn vervelende nacht snel weer is vergeten...0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.