Een spannende dag voor stefanie. ~ Utopia Gekte

11/28/2015

Een spannende dag voor stefanie.

Goedemorgen Utopia.

Een hele goedemorgen en welkom in de 697e dag van het Utopia experiment. Deze morgen zijn de 3 potentiële Utopia bewoners weer bekendgemaakt. We kunnen kiezen uit 3 dames: Angela, Gwen of Ramona. De huidige inwoners van Utopia krijgen niks mee van de hele campagne buiten de poorten. Voor hun is het gewoon weer een dag zoals elke andere. Daarom vinden we 's ochtends vroeg weer twee dames in de stallen. Stefanie en Naomi zijn al druk bezig bij de koeien. Achter de desktops vinden we Ivan en Bas op deze zaterdagochtend. En Mark is samen met Gina al druk in de weer met zijn Bed & Breakfast gasten. Zij krijgen zoals altijd een uitgebreid Utopiaans ontbijt.

Het is inmiddels bijna half 10 en de helft van de bewoners lijkt al uit bed te zijn. Voor zover ik weet staat er alleen vanavond iets te gebeuren in de loods. Dan mogen we eindelijk gaan kijken naar de borderline academie die is georganiseerd door bewoonster Stefanie. Van 19:30 tot 22:30 krijgen we onder andere een cabaret voorstelling over borderline te zien en natuurlijk krijgen we ook het persoonlijke verhaal van Stefanie zelf te horen.

Momenteel is het nog behoorlijk rustig in de loods. Sommigen werken achter de desktops en Nicole en Gabriëlle zijn aan het ontbijten. Heb jij al een keus kunnen maken uit de 3 potentiële nieuwe bewoners?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.