Een schijnsamenwerking tussen Bjorn en Cees? ~ Utopia Gekte

11/14/2015

Een schijnsamenwerking tussen Bjorn en Cees?

De kroegennacht is begonnen!

Bjorn roept Cees weg uit een gezellig gesprek die hij heeft met bezoekers van de kroegennacht. De vele bezoekers zijn namelijk al een tijdje binnen en de muziek staat aan. Ook besteden de bezoekers keiharde euro's bij de muntverkoop. Het is niet mals hoeveel geld daar nu al circuleert. Enfin, tijd dus voor de openingsspeech van Bjorn. En Cees?

''Een hele goedeavond allemaal, leuk dat jullie er allemaal zijn. Er is vandaag een onwijs intiem gezellige setting, vinden julie niet? Ja toch? En straks zijn er allemaal artiesten dus dat gaat een gezellige bende worden. Cees vind het ook erg leuk om te presenteren dus daarom doen wij dat nu samen. Cees, ik vind het hartstikke leuk om het samen te doen'', aldus Bjorn. ''Het is hartstikke leuk en we gaan een viertal artiesten hebben. Een extra dus, dat wisten jullie niet. Ik ben het niet en Cees ook niet. Mark en Gina gaan ook nog iets doen, maar het is iemand anders. Daar straks meer over. We willen jullie hartstikke welkom heten en mochten er vragen zijn kunnen jullie altijd bij ons terecht. Cees, ik zeg laten we een muziekje aanzetten en straks de eerste artiest aankondigen''. Daar sluit Cees zich bij aan en hij wenst alle bezoekers ook namens zichzelf veel plezier. Dat is ook meteen alle spreektijd die hij tijdens de openingsspeech kreeg van Bjorn. Een top samenwerking! :-)

De muziek van de DJ gaat weer van start en alles verloopt vooralsnog vlekkeloos. Niet alleen de muntverkoop gaat als een speer. Ook Le Luifel krijgt veel bestellingen binnen. Dit gaat via Nicole die vanuit de loods de bestellingen opneemt. Tussendoor komt er ook een jongedame op Nicole afgestapt omdat haar moeder een blauw schilderij wil kopen van haar. Echter zijn er ook Bed & Breakfast gasten die dat blauwe schilderij misschien willen hebben. Nicole moet dit dus eerst navragen. En op het moment dat wij dit typen is Bjorn alweer aan het woord bij de microfoon. Hij kondigt nog geen 3 minuten na de openingsspeech de eerste artiest aan genaamd Rogier. Cees komt wederom niet aan het woord. Geen seconde. Rogier start met een ander nummer dan de bedoeling was omdat het juiste nummer niet start. Laten we hopen voor Cees dat hij nog aan het woord komt vanavond anders heeft hij de rest van dit jaar genoeg voer om te mopperen. :-)
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.