Een persoonlijke butler voor een dag. ~ Utopia Gekte

11/20/2015

Een persoonlijke butler voor een dag.

Jeuk?

Het uitgebreide ontbijt zit een tijdje in de magen van de bewoners. Tijdens dit ontbijt, speciaal om de mannen te verwennen, nam Nicole even het woord voor een prachtige speech. Ze vertelde hoe dankbaar ze de mannen zijn voor hun aanwezigheid en inzet. Want hoe je het ook went of keert, ook als de vrouwen aan de macht zijn hebben ze elkaar allemaal nodig. Vandaag is er dus een verwendag voor de mannen, namens de vrouwen. En elke man krijgt één vrouwelijke bewoner aangewezen die vandaag de persoonlijke butler is van diegene. Ze hoeven maar te roepen of ze krijgen het. Zelfs een kriebeltje op de rug kan verholpen worden indien gewenst. Maar als ze jeuk hebben onder de gordel hebben de mannen pech. Er zijn natuurlijk grenzen!

Gratis handen.

Tussen de verwendag door gaat het normale leven ook gewoon verder. Zo komt Mark tot de ontdekking dat er een aanvraag is voor een verblijf in het Bed & Breakfast. Dat lijkt hem echter geen goed idee vanwege de baby dus deze boeking gaan ze afzeggen. Als je een baby hebt is je leven voorbij en kan je nooit meer werken. Ahum. Bas is buiten druk in de weer met eenzame Duck. Face komt pas binnen enkele weken weer terug. En achter de desktop zien we Ivan een mail sturen aan de buren die in het AZC zitten. Hij schrijft onder andere dankbaar te zijn voor de spreekwoordelijke brug die ze gaan bouwen en dat het de bewoners onwijs veel energie geeft. Ze staan open voor alle suggesties en hebben al een aantal dingen besproken wat als dagbesteding gedaan zou kunnen worden. In de mail lezen we onder andere schilderen, meubels bouwen, een moestuin maken en koken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.