Een paradijselijke start voor de mannen. ~ Utopia Gekte

11/20/2015

Een paradijselijke start voor de mannen.

Dat is lekker wakker worden!

Schokkende beelden op de livestreams! Je gelooft je ogen niet! De dames die al wakker zijn, Rowena, Stefanie, Gabriëlle en Rowena dus, zijn liever dan ooit tevoren. De tafel is prachtig gedekt, een heerlijk ontbijt is voorbereid én de heren krijgen koffie op bed. Stefanie en Naomi lopen euforisch door de slaapkamers met dienbladen vol koffie, suiker en melk. Op hun meest lieflijke toon maken ze de heren wakker en bieden ze hen een warm bakkie pleur aan. Dat zorgt voor een brede glimlach op de gezichten van zowel Benjamin als Bas. Laatstgenoemde is zelfs sexy als hij net wakker is, het is ongelooflijk. Mag ik dat zeggen? Oeps, heb het al gezegd. :-)

Terwijl de heren in de loods genieten van een warme koffie in bed is Gabriëlle nog steeds druk bezig in de keuken. Ook de welness met kersverse ouders Gina en Mark wordt niet vergeten. Gina krijgt overigens geen koffie. De dames vragen zich af waar ze blijft! Waarschijnlijk ligt Gina het liefst de hele dag in bed omdat de baby zo vaak heeft gehuild vannacht. Mark is wel blij ondanks de moeilijke nacht. Dat kan ook bijna niet anders als er zulke vrolijke meiden je slaapkamer binnen wandelen om een warme kop koffie aan te bieden.

Enfin, de mannen genieten even van hun koffie en mogen rustig wakker worden. Nog even en iedereen zit gemoedelijk en vrolijk aan de ontbijttafel. Hebben we ooit zo'n paradijselijke start van de dag gezien op de livestreams? Ik dacht het niet! Overigens zijn er wel kleine zorgen te bespeuren. Stephanie Klaver heeft namelijk nog altijd niet gereageerd op de mail van Bas en Ivan. Over dat de dans moet worden aangepast vanwege de jaloezie van Nicole. Wordt dus nog vervolgd als het goed is. Gina en Mark liggen ondertussen op elkaar en zoenen er flink op los in bed. Gina moet allerlei dingen herhalen van Mark. Zoals dat zij voor de baby gaat zorgen vandaag, papa wordt verwend vandaag en dat hij vannacht aan de beurt is en dat hij van haar houdt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.