Een nieuw plan van Ivan en speculaties. ~ Utopia Gekte

11/17/2015

Een nieuw plan van Ivan en speculaties.

Speculeren.

Goedemorgen! Vandaag krijgen we vast meer te horen over het nieuwe experiment uit de hoed van Ivan. Gisteravond peilde hij namelijk bij zijn mede mannelijke bewoners hoe ze tegenover vrouwen aan de top staan. Het komt er op neer dat ze de vrouwen gaan vragen om 10 dagen de leiding over te nemen in Utopia. Met alles. Want er is nog altijd veel oneerlijkheid in de wereld op het gebied van vrouwen aan de top en het salaris dat vrouwen verdienen. Terwijl ze hetzelfde werk doen en niet minder zijn dan de man. Het is nog niet definitief besloten, want de mannen willen wel dat de vrouwen er zelf ook achter staan. Wordt dus nog vervolgd!

Eerst moet er natuurlijk geslapen worden en dat hebben velen dan ook gedaan. Al had Armanda wat moeite met in slaap komen omdat Gina maar bleef praten. En niet iedereen was van plan om vroeg te gaan slapen. Wim en Bjorn hebben nog een tijd achter de computers doorgebracht. Daar hebben ze niet alleen zitten kwijlen op vrouwelijk schoon, maar ook gespeculeerd over de aankomende nominaties. Armanda voegde zich er ook maar bij trouwens en Cees zien we ook langswaaien. Zo leren we dat Bjorn sowieso niet op Armanda, Cees, Bas, Rowena, Wim of Gabriƫlle stemmen. Eigenlijk leren we daar vrij weinig van want er blijft nog een hele lijst bewoners over die dus wel stemmen kunnen krijgen.

Armanda zit in haar maag met een uitspraak die Wim gedaan heeft. Zo zou zij namelijk alleen maar vanwege haar vegan doelen in Utopia zitten. Dat is volgens Armanda zelf niet helemaal waar, al is dat wel de reden waarom ze nu in Utopia zit. Maar naast haar veganistische levensstijl promoten gaat ze ook andere dingen doen. Zoals het maken van een film met haar medebewoners.

Al met al lag iedereen uiteindelijk in bed en stonden Stefanie en Naomi vandaag op om de koeien te verzorgen. Tijd voor dag 686 van het grote Utopia experiment!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.