Een flinke stapel post voor Naomi. ~ Utopia Gekte

11/16/2015

Een flinke stapel post voor Naomi.

Lezen maar!

Naomi begint de week uitermate goed met een berg post die in haar handen wordt gedrukt. In de woonkamer gaat ze er eens even goed voor zitten. Want er valt genoeg te lezen aan die mooie stapel te zien. Al bij de eerste brief horen we niets anders dan blijdschap uit Naomi komen. Dat is mooi, want wat is nou fijner dan leuke positieve brieven krijgen van je eigen thuisfront? De moeder van Naomi schrijft dat ze zich vooral geen zorgen hoeft te maken. Giorgio is onverwachts naar Gambia vertrokken en hij gaat proberen om via de mail een brief te sturen. Ook schrijft ze dat ze helemaal naar een ander dorp moest gaan om de Veronica gids te kunnen kopen.

Ondertussen is Rob aan het huilen wanneer ook hij zijn post leest. Waarom precies is niet duidelijk geworden. Buiten praten Cees en Bas nog eens na over wat er allemaal is gebeurd gisteravond. Cees laat weten er een beetje ziek van te zijn. Volgens Bas moet hij zich er niet zoveel van aantrekken, Gina is soms gewoon een beetje asociaal is zijn redenatie. Na het ventileren besluit Bas om nog eens met de vogelopvang te bellen. In dat telefoontje krijgt hij nogmaals te horen dat het vermoedelijk om een loodvergiftiging gaat. Wel maakt de eend het goed dankzij alle medicatie. Er is een foto gemaakt en daarop zijn sporen van lood te zien in de maag. Het gaat om fragmentjes van een paar millimeter.  De eend krijgt ook medicatie voor een mogelijke hersenvliesontsteking. De komende 2 weken krijgt de eend nog medicatie.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.