Een fascinerende ochtend in Utopia. ~ Utopia Gekte

11/18/2015

Een fascinerende ochtend in Utopia.

Zoals elke ochtend.

De baby is teleurstellend weinig wakker geworden vannacht en vanochtend. En als de baby al wakker werd dan was die meteen weer zo stil als een muis wanneer Mark de fles in het mondje stopte. Daar komt nog eens bij dat de baby niet beweegt dus eigenlijk is het allemaal veel te onrealistisch voor een pop die realistisch zou moeten zijn. Waarschijnlijk is het zwaarste gedeelte van dit alles dat Mark 5 dagen lang moet doen alsof hij dit nog leuk vind ook. Gina zelf kijkt nauwelijks naar het kind om, die slaapt liever door. Cees heeft vannacht een enorm uitgebreide brief via de mail zitten typen en versturen vanwege zijn verjaardagsfeest volgend jaar. Hij hoopt veel bezoekers te krijgen en Gabriëlles feest te verslaan, dat zou een droom zijn die uitkomt. De mail is verstuurd naar Miss Montreal. Ook zou hij het feest gaan presenteren met ene Linda. Maar vast niet de Linda (de Mol) waar wij allemaal meteen aan denken.

Door met Ivan en Naomi. Zij hebben vanochtend samen de koeien weer verzorgd. Naomi kwam uit zichzelf om kwart over 8 haar bed uit, een gigantische prestatie. En een tijdje later kwam er weer post binnen. Ditmaal voor de altijd vrolijk kijkende Stefanie en drukke bouwer Wim. Al met al een ochtend zoals we gewend zijn van Utopia. Niks bijzonders, maar toch blijft het fascinerend om naar te kijken. :-) Erg veel lezen de ontvangers van de post ook niet voor. Bij Stefanie zou het soms zelfs te grof zijn om veel te lezen wanneer het over haar medebewoners gaat. In mei hoopt ze eruit gestemd te worden want dan schijnt er iets te gaan gebeuren. Als haar medebewoners dit niet doen gaat ze zich gewoon kut gedragen. ''Dat doe je al'', laat Bas weten.

Ik zeg een hele goedemorgen en geniet indien mogelijk van het zonnetje. Hier lijkt het wel lente terwijl vannacht de tuin nog kilometers is verplaatst door de wind.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.