Een emotionele start voor Gabriëlle. ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Een emotionele start voor Gabriëlle.

Hoi Colinda.

Hoewel het vandaag vrijdag de 13e is had de dag van Gabriëlle niet beter kunnen beginnen. Ze is jarig geworden, 25 jaar (kuch 33) pas om precies te zijn, en dat moet gevierd worden! Na middernacht krijgt ze dan ook een knallend paar sneakers van de hele groep. En ook de versieringen komen alvast tevoorschijn waaronder een slinger met weer de leeftijd van 25 erop. En ook zijn er veel ballonnen met 'forever young' teksten. Erg veel tijd om alles te versieren is er niet want er moet ook gewoon geslapen worden. Vandaag beloofd namelijk een onwijs drukke, hectische en vooral gezellige dag te worden. De verjaardag van Gabriëlle wordt uitbundig gevierd met de bewoners en veel bezoek.

Maar voordat het zo ver is krijgt ze nog een berg post. Stefanie en Ivan nemen alles mee vanaf de poort en brengen het naar haar toe. Er zit zelfs een verjaardagsvideo namens Colinda bij en Gabriëlle kan haar vele tranen niet bedwingen. Vooral niet als ook haar eigen familie nog eens in beeld verschijnt. Colinda is namelijk op zakenreis in Suriname en daar heeft zij meteen de familie van Gabriëlle even bezocht! Gabriëlle, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.