Een emotionele ontmoeting in Utopia. ~ Utopia Gekte

11/26/2015

Een emotionele ontmoeting in Utopia.

Stichting Ambulancewens.

Rond half 3 komt er een ernstig zieke man (Jasper) in een ziekenhuisbed het terrein op samen met Stichting Ambulancewens. Zodra hij de eerste bewoners ziet is hij al meteen emotioneel. ''Jij bent een schat'', laat hij aan Ivan weten. Ze hebben elkaar een dikke knuffel gegeven zoals je op de foto kan zien. Meneer is een fervent Utopia kijker en is op de hoogte van werkelijk alles. Zelfs wij weten niet meer dan hij. Over elke bewoner heeft meneer wel een mening, compliment of genadeloze opmerking te vertellen. In de loods barst de man soms weer in tranen uit. Hij laat Ivan weten erg veel van hem te houden, ook al is het een vent. Ze geven elkaar nogmaals een knuffel. ''Er is maar één Utopiaan en dat is Ivan''.

Hoewel de man veel tranen laat, zijn het waarschijnlijk vooral tranen van geluk. Hij geniet er ontzettend van om de Utopianen eens te ontmoeten en alles van dichtbij te mogen bekijken. Vorig jaar vond meneer het programma een 3,5 waard en dit jaar een dikke 9. Wat dat betreft zijn de meningen vast verdeeld onder alle kijkers van Utopia, maar het is toch fijn dat tenminste één iemand dit jaar een vooruitgang vind. ''Hé jongens, wat ben ik gelukkig'', zucht meneer. Wel merkt hij op dat John de Mol wat meer geld in het terrein van Utopia had mogen steken.

Ruim een uur later oppert kleindochter Milou om de rondleiding te laten voor wat het is en een groepsfoto te maken. Ook in de laatste minuten gaat het er nog emotioneel aan toe. De man kan zijn tranen maar moeilijk bedwingen en heeft voor veel bewoners nog wel een advies of opmerking. Zo zou hij Bjorn en Rowena wel als setje kunnen zien. Wanneer Rowena opmerkt dat ze nog een relatie heeft geeft hij aan dat te betwijfelen. Zodra meneer weer is verdwenen gaat het normale leven gewoon door in Utopia. Zo is Bjorn al meteen gepikeerd omdat anderen alles weg hebben geklikt op de computer. Sinterklaas Cees doet al snel een belletje om een nieuw Sinterklaaspak te huren. En vanavond? Dan is er gewoon weer feest in het beloofde land. 2 uur lang muziek!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.