Een badkamer van 15.000 euro? ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Een badkamer van 15.000 euro?

Tijd voor luxe.

Alle planten zitten in de grond en als dank voor alle hulp mag de tuinman mee blijven eten. Tussen Wim en Mark gebeuren ondertussen bijzondere dingen. Wim is namelijk bezig met een nieuw doel: Een mooie luxe badkamer. Eentje van 15.000 euro wel te verstaan. ''Is dat wel Utopia'', vraagt Mark zich af. Om niet veel later te zeggen dat het geen probleem is. Ze kunnen altijd de min in. Dit jaar lijkt het er echter nog niet van te komen. Maar in Utopia 3.0 kan natuurlijk alles! Al vind Armanda een nieuwe badkamer niet echt een hoge prioriteit.

Verder gebeurt er al een tijdje vrij weinig in het beloofde land. Gabriƫlle stelt zich zojuist voor aan tuinman Jan. Zij is namelijk de hele tijd binnen gebleven omdat ze niet zo gek is op tuinieren. Een enkeling is nog aan het eten en de afwas moet worden gedaan.Vooralsnog lijkt er ook niet veel te gebeuren. Er staat geen evenement op de planning voor vanavond dus de bewoners hoeven ook niks voor te bereiden. Gaat het een rustige ontspannende avond worden of moeten er nog irritaties worden uitgesproken?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.