''Die jongen drinkt gewoon teveel, hij weet nooit van stoppen'' ~ Utopia Gekte

11/22/2015

''Die jongen drinkt gewoon teveel, hij weet nooit van stoppen''

Ontbijt maken voor de B&B gasten

Dag 691 van het Utopia avontuur is al even bezig. Hoog tijd om dus maar eens te schrijven over alles wat er tot nu toe gebeurd is. Laten we beginnen bij het begin. Om acht uur is Ivan zijn bed uit. We zien hem vandaag alleen Stefanie wakker maken en dus ook alleen met Stefanie richting de koeien gaan. Laatstgenoemde gaat trouwens meteen hard aan het werk. Ook de B&B gasten zijn even later bij de stal te vinden en helpen een handje mee. Een half uur later zien we dat Mark zijn bed ook uitgekomen is. Hij heeft vannacht weer samen met Gina in de wellness geslapen en is zijn bed uit gekomen om ontbijt te gaan maken voor de echte B&B gasten. Niet veel later komt ook Gina haar bed uit. Terwijl Mark in de horeca keuken ontbijt aan het maken is zit Gina aan tafel toe te kijken. De ''baby'' zou ook vannacht weer een aantal keren hebben gehuild, maar Gina schijnt daar niks van te hebben gemerkt.

Om tien over tien zien we dat Cees en Armanda ook hun bed al weer uit zijn. Armanda vraagt hem in de keuken of hij goed geslapen heeft. ''Op zich wel, alleen een beetje kort. Ze zaten hier weer tot kwart voor drie te beppen. Weer dezelfde hé. Rob, Stiff en Benji. Altijd dezelfde. Volgens mij was Benji een beetje aangeschoten. Die jongen drinkt gewoon teveel. Hij weet nooit van stoppen''. Ondertussen zijn ook de B&B gasten in de loods te vinden. Samen met Gina zitten ze aan de horeca keuken tafel te praten terwijl Mark in de horeca keuken nog steeds ontbijt aan het maken is en de baby in een doos op tafel ligt. We vragen ons heel even af waarom Wim een box heeft moeten maken, ze zeulen de baby toch de hele dag mee. Is het niet in hun armen dan leggen ze hem wel in een doos. Cees heeft ondertussen de picknicktafels in de loods netjes gedekt. Er ligt een paars kleedje over de tafel en er zijn borden en bestek neergezet. Rowena is blijkbaar ook wakker aangezien we haar in alle rust aan de ontbijt tafel zien zitten. Om kwart voor elf staat Cees nog steeds in de keuken samen met Armanda. Cees is iets aan het pellen en Armanda is een soort van staafmixer met behulp van haar vingers af aan het likken.

Rowena denkt trouwens dat Cees netelroos heeft. Cees vraagt even later bevestiging aan Nicole, maar Nicole weet het niet en zegt dat Cees het maar even moet op zoeken met behulp van Google. Cees zo hypochonder als hij is vraagt of hij er dood aan zal gaan. Nicole weet hem gelukkig gerust te stellen. Volgens haar ga je van rode vlekken niet dood.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.