De meeste bewoners kakken alweer in. ~ Utopia Gekte

11/09/2015

De meeste bewoners kakken alweer in.

Fikkie stoken.

Erg hard wordt er niet meer gewerkt na een aantal uren van middelmatig arbeid. Rowena ligt alweer op bed met haar post en heeft daar gezelschap bij van Cees. Gabriƫlle, Gina en Nicole zijn een tijd aan het plotteren in de horeca keuken. Er zijn inmiddels redelijk wat glazen bedrukt dus ze denken er veel van te gaan verkopen tijdens de markt. En dit is nog lang niet alles. Vorige keer hadden ze er 40 en nu zitten ze al op de 84 bedrukte glazen. Tijdens het plotteren kletsen de dames ook flink wat af. Zo gaat het onder andere over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Gina is bang voor de sfeer die er na de stemming zal zijn. En Nicole is bang dat de stemmen voor de UVHJ verkiezing worden gebaseerd op de laatste weken en niet over de gehele verblijftijd. Ook is ze een beetje bang dat ze misschien helemaal geen positieve stemmen gaat krijgen.

Ook buiten gebeurt er niet veel bijzonders meer zoals je kan zien op de onderstaande foto. De mannen staan wat om de troep heen dat in de fik is gezet. Niet erg goed voor het milieu, maar het ruimt wel snel op. Was wel gezelliger geweest om het 's avonds in brand te steken als je het dan toch doet... Niet iedereen van de mannen is alweer ingekakt trouwens. Onder andere Ivan en Benjamin bikkelen gewoon stug door buiten op het terrein.

Wanneer Nicole binnen aan Stefanie vraagt wanneer ze loods gaan rechttrekken zegt ze dat dit allang gedaan is. ''Dit is niet rechttrekken skeet. Overal ligt nog troep en dozen''. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.