De interessante inhoud van Stefanie's post ~ Utopia Gekte

11/18/2015

De interessante inhoud van Stefanie's post

Haar ex heeft een nieuwe vriendin

Deze middag is er weer van alles gebeurd in Utopia. Om tien over twee vond er weer een vrouwenvergadering plaats. Het ging nogal rommelig omdat de dames er niet allemaal volledig bij waren met hun hoofd. Zo is Gina tijdens de vergadering nog druk bezig met het verven van Stefanie's haren. Nicole oppert het idee dat ze allemaal rond gaan lopen met een BH over hun shirt. Naomi vind het natuurlijk een geweldig idee en staat er helemaal achter. Stefanie is de enige die het niet echt ziet zitten. Gina komt met een ander idee. Zo zouden ze kunnen doen alsof ze heel de tijd aan het shoppen zijn en dan uiteindelijk zeggen ''just kidding''. Er komen tijdens de vergadering nog veel meer ideeën ter sprake. Zo wil Nicole een ''Girls just wanna have fun'' lipdub maken en wat betreft de BH's zouden ze het ook anders aan kunnen pakken en gewoon shirts printen met daarop de afdruk van een BH. De lipdub schijnen ze deze middag al te willen maken. Nicole's idee is dat de ene dame dan gaat schoonmaken, een ander gaat koken. Iemand de baby eten gaat geven en dergelijke. Al snel stopt de vergadering omdat Gina nog steeds druk bezig is met Stefanie's haren en Naomi geïrriteerd is omdat ze de afspraak met Milou weer moet gaan verplaatsen omdat een ander op dezelfde dag iets anders gepland heeft terwijl de afspraak met Milou al lang duidelijk in de agenda stond.

Om tien voor half drie zijn bijna alle dames een BH boven hun shirt aan het aandoen en ongeveer vijf minuten later zien we Bjorn en Rowena knuffelen met elkaar en Gina in de kapsalon de verf uit het haar van Stefanie spoelen. Dit keer krijgt Stefanie trouwens geen aparte haarkleur maar word het gewoon weer helemaal blond. Bas is om kwart voor drie ook druk bezig voor de dames. Hij belt rond om meisjes uit te nodigen voor het ''who run the world girls'' evenement. Weer een poosje later om kwart over drie vraagt Bas naar de inhoud van Stefanie's post waardoor we te weten komen dat een vriendin van Stefanie zwanger is en dat ze Bas nog steeds top vinden. Met Stefanie's ouders en broertjes gaat het goed en de ex vriend van Stefanie zou een nieuwe vriendin hebben. Dat heeft ze niet van hem gehoord maar van iemand anders. ''Hoe vind je dat?'', vraagt Bas nieuwsgierig. Waarna Stefanie laat weten dat ze ''hartstikke blij'' is voor die jongen. Ze weet alleen niet met wie hij iets heeft. ''Dan weet je in ieder geval dat hij ook verder gaat en niet meer bezig is met haat naar jou toe. Beter'', laat Bas weten. En daar is Stefanie het wel mee eens. Stefanie is er blij mee. Dan hoeft ze zich niet meer ''kut'' of schuldig te voelen. Ze is blij dat haar ex weer een vriendin heeft. Ook informeren Stefanie's mede bewoners nog even naar de inhoud van de brief die Stefanie samen met Benjamin moest lezen. Stefanie vertelt dat ze een ''reality check brief'' heeft gehad. Die brief moest ze samen met Benjamin lezen omdat haar familie/vrienden veel vertrouwen in hem hebben. Ze heeft weer veel vragen gekregen, maar volgens haar komt dat allemaal wel goed.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.