De familie van Armanda is in Utopia. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

De familie van Armanda is in Utopia.

Afgevallen.

''Lezen jullie alleen de Telegraaf hier? Geen echte krant'', vraagt de vader van Armanda verbaasd. Bas beaamt dat en het gezelschap, inclusief de broer van Armanda, begint gezamenlijk te lachen. Bas kan het al snel goed vinden met de familie van Armanda. Waarschijnlijk omdat ze zo close zijn en er dus ook veel aandacht naar Bas gaat. Hij raakt al snel in gesprek met de vader en broer van Armanda. zo laat haar vader aan Bas weten verbaasd te zijn over de kijkcijfers van het programma. Het valt hem op dat mensen graag kijken als er ruzies zijn. Terwijl hij juist liever zou kijken wanneer er grapjes worden gemaakt en alles goed gaat. Het drietal loopt een beetje rond en komen bij de computers uit. Daar legt Bas uit dat de meeste websites wel geblokkeerd zijn en dat ze soms bij uitzondering het nieuws mogen volgen. Bijvoorbeeld tijdens de aanslagen in Parijs.

Snel door naar om wie dit hele bezoek draait! Amado en Armanda zelf natuurlijk. Zij hebben zich al snel afgezonderd op de slaapkamers en niet alleen om te kussen. Er komen veel streamlocks tijdens het bezoek dus veel is wederom niet te volgen helaas. Armanda vraagt meteen of er buiten veel gesproken wordt over haar strijd tegen het eten van vlees. Ze wil ook niet weggaan omdat ze bang is dat alles dan weer zo vergeten is. ''Ik zat zo in die hele vibe van het gemis. Ik kon geen appel door mijn strot krijgen. Maar nu ben ik weer volop aan het eten, het gaat een stuk beter'', laat Amado weten wanneer Armanda haar zorgen uit over zijn gewicht. De kusjes vliegen weer over en weer, evenals het kinderlijke gelach en de zichtbare verliefdheid. ''Maar jij bent ook afgevallen hé? Je traint ook hé? Ga door! Maar je bent niet dik hoor schat''.

Op de andere stream is Rowena ondertussen in gesprek met Armandas vader. Ze vertelt hoe dankbaar ze haar is vanwege het feit dat ze nu zelf ook vegetarisch eet. Ze wilde altijd al als vegetariër uit Utopia komen en toen Armanda kwam was dat het perfecte moment. Ook heeft Armanda haar geleerd hoeveel effect vlees eten heeft op het milieu. Armanda is een beetje teleurgesteld in bepaalde mensen. Dit vertelt ze aan haar vriend. Sinds het bezoek van Gabriëlle zijn een aantal mensen teruggevallen in het eten van vlees. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.