De bewoners nemen een dagje vrij. ~ Utopia Gekte

11/07/2015

De bewoners nemen een dagje vrij.

Goedemiddag Utopia.

We zijn weer een aantal uren verder en er is weinig gebeurd in Utopia. Het lijkt alsof ze een dagje vrij hebben en helemaal niets doen. Zelfs in de sportschool waar Mark, Bas en Wim zitten is weinig beweging te zien. In de woonkamer op de banken is het nog rustiger. Daar zit Stefanie samen met Rob bij de open haard in alle stilte. Rob leest de krant en Stefanie is aan het schrijven. De enige die eventjes aan het werk lijkt te zijn is Nicole. Zij heeft namelijk een klant mogen ontvangen die een tatoeage komt laten zetten. Het is niet te zien op de livestreams, maar momenteel draait de naald op volle toeren.

We zien door het raam in de woonkamer heen dat er buiten bezoekers zitten op het rokersbankje. De regie heeft blijkbaar liever dat we Stefanie en Rob in stilte zien zitten. Waar alle andere bewoners zijn of mee bezig zijn blijft een raadsel. Misschien een dagje naar de Efteling ofzo? Hebben ze zeker verdient nadat ze gisteren met zijn allen de tuin hebben gedaan.

Update 13:50. Naomi en Benjamin zitten met lange gezichten achter de desktop. Vooral Benjamin ziet er nogal belabberd uit en heeft flinke wallen. Het lijkt een beetje alsof hij net uit bed komt. Nicole zien we zojuist beginnen aan het zetten van de tatoeage. De man baalt een beetje van de oncomfortabele houding waarin hij moet liggen. (Zie foto 3) Verder maakt het apparaat een zeer irritant geluid dus we gaan voorlopig niet meer op de tattoo stream zitten. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.