De bewoners draaien door. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

De bewoners draaien door.

Veronica gids.

Er is even flink wat hysterie wanneer de Veronica gids tussen de post blijkt te zitten. De Utopianen staan daar in deze keer dus iedereen duikt er bovenop. Al snel zitten onder andere Gina, Naomi, Nicole en Rowena in het blad gedoken om alles te bewonderen. Ze zijn niet allemaal tevreden, maar over het algemeen zien we vooral blije gezichten. Het is ook best bijzonder om in een blad te staan en al helemaal als het de Veronica gids is. Utopia Gekte is natuurlijk veeeeel specialer, maar daar zijn ze al een beetje aan gewend. :-)

Nicole moppert al snel over een rectificatie omdat er dingen bij haar foto staan die ze niet zou hebben gezegd. ''Utopia is voor mij een manier om te laten zien dat ik niet achterlijk ben'', zou er onterecht in het blad staan. Ook is ze totaal niet blij met de foto. Rowena vraagt zich vervolgens af of ze geen mediatraining kunnen krijgen, maar dat was vast niet serieus bedoeld. Naomi is wel door het dolle heen vanwege het feit dat ze op de cover staat van een magazine. Wel laat ze nog even horen dat ze al fotograaf is. Dus er zal waarschijnlijk in het magazine staan dat ze fotograaf zou willen worden.

Vanwege het hele magazine gedoe begint Rowena over de Playboy waar zij in heeft gestaan. Naar eigen zeggen kon ze lang met geld smijten doordat ze haar lichaam in dat blad heeft laten zetten. Ze zou er tienduizenden euro's voor hebben gekregen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.