De baby van Mark en Gina is geboren. ~ Utopia Gekte

11/17/2015

De baby van Mark en Gina is geboren.

Welkom Brooklyn.

De volgende vreemde vertoning is dan eindelijk een feit in huize Utopia. Je moet toch wat om de gemoederen bezig te houden. Gina is zoals je weet 9 maanden zwanger geweest van Mark en is zonder enige complicaties bevallen in het ziekenhuis. Gina en Mark moesten meteen weer terug Utopia in en de baby is na controle bezorgd aan de poort. Gabriëlle haalt het pakketje op. Het hele ooievaar gebeuren schijnt dus een fabeltje te zijn... Aangezien het een zwaar pakketje is weet Gabriëlle al te raden dat het de baby is. Ze roept Mark er snel bij en zegt het maar raar te vinden dat er een baby in een pakketje wordt afgeleverd. Dat doen ooievaars toch?

Binnen in de loods doet Gina de bevalling nog eens fijntjes over om het allemaal wat specialer te maken. Haar medebewoners willen natuurlijk ook wel zien hoe zo'n bevalling er nou aan toe gaat. Gina gilt, puft en perst en doet de hele bevalling nog eens na met een dekentje op de bank. Gabriëlle speelt zuster, Ivan dokter met een mondkapje en ze halen de baby zo tevoorschijn. Met kleding en al. Mark krijgt de eer om de navelstreng symbolisch door te knippen en Brooklyn is officieel nog een keer geboren.

Om 16:00 gaat de baby aan dus iedereen heeft nog een tijdje om alles te bewonderen. Mark neemt de gebruiksaanwijzing vast door en ook Gina verdiept zich in de baby door alle knopjes, toeters en bellen te bekijken. Om het helemaal af te maken krijgt Gina een armband om waarmee ze altijd verbonden is met de baby. Of eigenlijk meer een soort horloge waar informatie op te zien is. Het is dus een hele moderne super hightech baby. ''Ik vind dit wel vet, ik wil dit ook een keer thuis'', laat Bjorn weten terwijl Mark met zijn baby knuffelt. ''Dat je maar lekker veel moet slapen'', zegt hij er bij. En het plassen dan? ''Er zit helemaal geen gaatje, ze kan helemaal niet plassen'', merkt Bjorn op. Wat denk jij? Gaat dit wederom een denderende Utopia mijlpaal worden? Mark denkt in ieder geval niet dat Gina gaat slagen ook al leest ze de gebruiksaanwijzing aandachtig door.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.