De allesman die alles kan. ~ Utopia Gekte

11/11/2015

De allesman die alles kan.

Kokerellen met Stefanie.

Zowel Stefanie als Benjamin verzorgen het avondeten vandaag, Veganistisch en niet veganistisch, want de groep is wat dat betreft nogal verdeeld sinds de entree van Armanda. En omdat Gina iets niet lust moet er voor haar ook nog eens apart iets anders worden gemaakt. Daar heeft Benjamin geen trek in en dat weigert hij dan ook. ''Dan vreet ze maar niks'', zegt hij stellig. Hij moet zelfs al uitwijken naar de andere keuken omdat de 5 pitten in de horeca keuken niet voldoende zijn. Gelukkig voor Gina is Stefanie wel bereid om deze extra klus op zich te nemen. Tussendoor is het een komen en gaan van verschillende bewoners in de keuken. Ook een bezoeker die regelmatig dingen doet voor de bewoners zien we daar kort. Hij is een soort allesman voor de bewoners en krijgt dan ook de ene na de andere vraag voor zijn kiezen. Zo heeft Wim hem nodig vanwege een mailtje die hij naar hem had gestuurd over zand dat moet worden verplaatst. En Bas heeft hem nodig vanwege de dompelpomp in de vijver die het niet meer doet. De man geeft aan dat die pomp ook helemaal niet is bedoeld om constant aan te staan, zeker niet voor die taak. Bas heeft namelijk een pomp nodig die het water constant circuleert. De allesman gaat er achteraan en stuurt later wat door via de mail.

Wanneer Mark de keuken binnen stapt roept Stefanie hem naar zich toe. Ze doet enthousiast de mededeling dat er vanavond een uur muziek is toegestaan in de loods ter promotie van de kroegennacht en andere evenementen. Mark reageert verheugd en zegt dat ze daarna met een aantal bewoners een potje gaan pokeren. Hij krijgt de taak toegewezen om de rest van de groep dit leuke nieuws ook te vertellen. De muziek gaat aan van 21:00 tot 22:00 en we weten uit ervaring dat het er gek aan toe kan gaan. Vooral in combinatie met een drankje!

Bij de desktops bespreken Wim en Ivan ondertussen grootse plannen met de allesman die alles kan. ''Ik ga alles tekenen en schetsen'', laat hij weten. Het gaat hier over de tuin(en) die blijkbaar nog niet helemaal af zijn wat Ivan betreft. En hoe langer ze er met zijn drieën over doorpraten des te meer ze de behoefte krijgen om meteen te gaan tekenen. We horen veel voorbij komen over gras wat eind maart gezaaid kan worden. Laten we de plannen maar gewoon afwachten want het is nog niet echt uit te leggen. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.