Cees pinkt wat traantjes weg. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Cees pinkt wat traantjes weg.

Postmoment.

Gabriëlle brengt Cees deze morgen een stapel post van het thuisfront. In alle rust leest hij het door in de woonkamer en op de slaapkamer. ''Prachtige brief'', horen we Cees zeggen bij een hele lange brief waar veel tijd en moeite in heeft moeten zitten. Over de inhoud is niet veel bekend, maar het zorgt er wel voor dat er tranen over zijn wangen rollen. Hij zet zijn bril af en veegt de tranen weg met de mouw van zijn groene vest. Zijn kinderen missen hem. Ook heeft een vriendin die hij al lang kent geschreven, maar zij heeft liever niet dat haar naam wordt genoemd. Er staan zowel positieve als negatieve dingen in volgens Cees.

''Wat heb jij je best gedaan voor deze brief'', laat Cees als dank weten aan weer een andere schrijfster. In een andere brief schijnen heftige dingen te staan die hij laat lezen aan Rowena. De schrijfster krijgt een kus en een dankjewel. Weer een andere schrijfster zegt dat Cees zijn excuses moet maken aan Rowena. Hij heeft namelijk wel gezegd dat Rowena bang was om af te gaan toen hij vroeg om het woord assertief uit te leggen en zij dit niet deed. Het was inmiddels al uitgesproken, maar post komt wat later aan natuurlijk.
4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.