Cees krijgt toch nog spreektijd! ~ Utopia Gekte

11/14/2015

Cees krijgt toch nog spreektijd!

De kroegennacht III.

De tweede artiest die ik niet kan waarderen verlaat godzijdank het podium. En alsof ze alles meelezen bij Utopia Gekte krijgt Cees zowaar spreektijd als presentator! ''Een groot applaus voor Marco! Zo dames en heren, dat is zweten he. Tsjonge jonge jonge. In Utopia. De volgende artiest laat nog even op zich wachten. Even bijkomen. En mocht je toch nog actief willen worden, dan verzinnen we wel wat. Nogmaals, neem een hapje, een drankje en tot zo'', zegt hij enthousiast. Blijkbaar presenteert Bjorn de avond dus inderdaad samen met Cees en niet alleen. Dat leek een hele tijd zo namelijk.

Voor nu is het even wachten tot Frans Duits het podium op loopt. Ook dan neemt of Cees of Bjorn weer het woord om hem aan te kondigen. En dat Cees goed kan kletsen weten we allemaal. Hij raakt dan ook al snel weer in gesprek met een bezoeker. Aan hem laat hij weten te willen laten zien dat mensen van zijn leeftijd ook nog van alles kunnen doen. ''We moeten door tot 67 en de pensioenleeftijd schuift steeds verder op. Straks misschien wel 70. Wat moeten die mensen dan straks? We zullen er toch anders mee om moeten gaan en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen'', aldus Cees.

En hoera! Frans Duijts komt om 21:12 de loods binnen wandelen. Prachtig op tijd want zijn optreden staat gepland van 21:15 tot 21:45. Er is wel lichte paniek omdat zijn jasje nat is geworden vanwege de regen. En hij heeft geen ander jasje dus hij moet deze wel aan blijven houden. Toch verloopt het optreden vlekkeloos na een aankondiging van de bewoners. En tijdens het optreden weet Cees zelfs een dansje te doen met Armanda. ''Cees heeft toch pijn in zijn rug? Hoe kan die nou dansen? Worden wij er straks weer aangesproken omdat we geen rekening houden met een oude man'', horen we iemand zeggen. Maar wie? Het klonk als de stem van Nicole.

Download Utopia gekte in de App store voor IOS of Play Store voor Android.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.