Cees kan zijn geluk niet op. ~ Utopia Gekte

11/05/2015

Cees kan zijn geluk niet op.

Utopia Video's.

Een nieuwe dag, een nieuwe ronde en altijd weer nieuwe kansen. Dag 674 van het Utopiaanse experiment is van start gegaan. Wie nog Utopia video's van gisteren terug wil zien kan onderaan dit bericht terecht. Hier gaan we nu snel door met de eerste gebeurtenissen van de dag. Cees staat al vroeg op en zit net na 7 uur al op de desktop. Waarschijnlijk is hij momenteel een beetje verslaafd aan het bekijken van de statistieken voor zijn herfstfoto's en de radio uitzending. Ivan en Stefanie gaan rond 8 uur richting het weiland om de dieren te verzorgen. Naomi en Benjamin zijn op dat moment ook al wakker.

Zodra Cees samen met Benjamin achter de desktops zit gaat het wederom over hoe vaak de herfst reportage van Cees en de radio uitzending zijn bekeken. Cees blijft het geweldig vinden wat voor een succes dat is geworden. Ook wanneer andere bewoners wakker worden krijgen ze het keer op keer te horen. Dat Rob hem gisteravond vervolgens 50 euro cadeau heeft gegeven voor een eigen camera blijft Cees ook geweldig vinden. Het begint Cees door de 20.000 hits op zijn foto's zelfs zo hoog naar zijn bol te stijgen dat hij vol enthousiasme reclame maakt voor zijn verjaardagsfeest. ''Kom op mensen, 26 januari, komt allen. The biggest Birthday Party ever''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.