Cees is trots op zichzelf. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Cees is trots op zichzelf.

Help Cees!

Cees is in een goede bui deze morgen. Hij heeft namelijk leuk nieuws te melden in plaats van gemopper! Zoals je misschien al wist heeft Cees laatst de stoute schoenen aangetrokken en met de camera van Naomi herfstfoto's gemaakt. Gisteren was Cees al door het dolle heen toen bleek dat zijn foto's honderden keren bekeken zijn. De hele reportage is namelijk in de Utopia courant gezet. En ook deze ochtend heeft Cees eens even gekeken hoe vaak de pagina inmiddels bekeken is. 873 keer momenteel en dus is de gemoedstoestand van Cees er nog meer op vooruit gegaan.

Eigenlijk stelt 873 keer niet zo heel veel voor, dus wij willen Cees een handje helpen. Wij vinden het namelijk fantastisch dat Cees andere dingen doet dan in de keuken staan en mopperen. Vind jij dat ook? En wil jij Cees helemaal door het lint zien gaan van blijdschap? Klik dan door naar zijn herfstfoto's in de Utopia courant en vernieuw de pagina een keertje. Of honderd keer. Of duizend. Ligt er maar net aan hoeveel tijd je hebt en hoe blij je Cees wilt maken. Alle foto's zijn via deze link te bekijken. Niet vergeten te vernieuwen hoor. ;-)

Fotograaf: Cees, inwoner van Utopia.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.