Cees heeft complimentjes voor iedereen ~ Utopia Gekte

11/22/2015

Cees heeft complimentjes voor iedereen

Bas heeft schijt aan alles

We schreven net al even over wat er vanochtend allemaal gebeurd is, maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd. Zo zagen we om kwart over elf weer wat mensen het terrein op komen. Milou samen met nog een dame en Danny. Danny was al eerder in Utopia. Hij was er bijvoorbeeld tijdens de foute party. Hij was één van de twee jongens die er de hele avond echt een feestje van maakten en de jongen waar Stefanie een oogje op bleek te hebben. Deze keer is hij niet naar Utopia gekomen voor een feestje, maar voor een fotoshoot. Ook zien we dat de B&B gasten er nog steeds zijn. Ze hebben elk een trui gekocht en laten er ook nog snel handtekeningen op zetten. De ene dame heeft een ''i love Utopia'' trui gekocht en de ander een ''Jekemenie'' trui. Om vijf voor half twaalf zien we dat de meeste bewoners gezellig aan tafel zitten om gezamenlijk te eten. Tussen het eten door word er ook nog snel een groepsfoto gemaakt met de B&B'ers en op die foto mag pop Brooklyn natuurlijk ook niet ontbreken. Na de foto is het namelijk al weer tijd om te vertrekken. Mark en Gina brengen samen de B&B'ers naar de poort. Mark draagt de tassen van de dames en als blijkt dat de dames hun jas zijn vergeten rent Mark nog even terug om ook die nog voor de dames te gaan halen.

In de loods vliegen ondertussen de complimentjes je om de oren. Het schijnt een nieuw iets te zijn waarbij de bewoners elkaar moeten complimenteren. Als we het goed hebben begrepen zal dit elke zondag herhaalt worden. Armanda noemt Gabriëlle sexy en Cees vind dat Mark en Gina toegewijde ouders zijn. Hij vind het maar knap hoe ze met de pop omgaan. Ook is Cees onder de indruk van hoe Stefanie nu is en hij hoopt dat ze zo blijft. Cees noemt Ivan een keiharde werker en denkt dat Ivan het nog wel even vol gaat houden. Iedereen krijgt een complimentje van Cees. Bijzonder aangezien we hem meestal juist horen mopperen over zijn mede bewoners. Laten we dus nog maar even benoemen wat Cees allemaal weet te melden nu. Hij vind het knap wat Armanda allemaal bereikt heeft. Ze gelooft zo heilig in haar doelen en ook vind hij haar een ''lieve, humorvolle, knappe vrouw''. Gabriëlle noemt hij eveneens een lieve vrouw, die zich als het moet overal voor inzet. Rowena noemt hij een sterretje. Ze heeft het moeilijk gehad, maar is er redelijk snel doorheen gekomen. En ook zij krijgt te horen dat ze lief en knap is. Bas krijgt te horen dat hij letterlijk schijt heeft aan alles. Dat vind Cees knap van hem. Ook vind Cees het bijzonder dat Bas het zich kan permitteren. Bij Cees hadden ze zijn kop er af gehakt.

Even later om tien over twaalf zien we dat Stefanie op bed ligt te slapen. Gina en Mark zijn ook op de vide te vinden, maar zijn wat minder rustig. We zien ze knuffelen en stoeien. Na half één zien we dat er inmiddels ook weer wat bewoners de gym in zijn gedoken. Bas, Ivan en Rowena zijn daar druk aan het trainen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.