Cees gaat vol op Gina. ~ Utopia Gekte

11/20/2015

Cees gaat vol op Gina.

Drie stemmen!

De middag is ten einde gekomen en de 689e avond van Utopia breekt aan. Tijd om de laatste roddels en gebeurtenissen uit het beloofde land weer door te nemen. En we beginnen met Cees die een pittig gesprek voerde met Rob. Daarin kreeg Gina de volle laag. Cees maakt direct duidelijk dat Gina de eerstvolgende keer 3 stemmen kan verwachten. Hij heeft er zelfs spijt van dat hij de vorige keer maar één stem heeft gegeven aan de kersverse moeder. Rob kan het ergens ook wel begrijpen vanwege het verschil in niveau. Hoewel hij zelf ook zegt vol te gaan stemmen laat hij nog niet doorschemeren wie die pechvogel gaat worden. Wat hij wel kwijt kan is dat Cees zeker geen stemmen krijgt van hem. ''Je doet het heel goed en daar heb ik respect voor''.

Sascha uitlaten.

Gina, Rowena, Armanda, Sascha en Brooklyn maken een wandeling over het terrein. Eend Face waggelt er vrolijk achteraan zodat die zich even wat minder eenzaam voelt. De dames hebben gespreksstof genoeg tijdens hun route. Zo laat Armanda bijvoorbeeld weten dat haar bezoek morgen komt, inclusief Amado. Wat Gina betreft gaat dat zeker een enorme boost geven. En als het dan toch over Gina gaat kan je net zo goed meteen over de relatie met Mark beginnen. Armanda geeft toe dat ze hen een leuk stelletje vind, maar twijfelt er aan of dit buiten de poort ook zo blijft. En Rowena? Zij voelt zich een beetje te gehaast in Utopia soms. Volgens de meiden komt dit omdat ze soms zoveel doet.

Mama Cash.


Verder zijn er allerlei kleine dingen gebeurd waar verder weinig over te schrijven valt. Zo zijn de vrouwen bijvoorbeeld druk bezig met geld ophalen voor stichting Mama Cash. Naomi, Ivan en Nicole hebben gezamenlijk een tekst in de Utopia Courant gezet om ons lezers over te halen geld te doneren aan de Gouden Pot. Het gaat eigenlijk nergens anders over momenteel en ook vanavond schijnt er van alles te doen zijn rondom Mama Cash. Gina en Mark bekvechten ondertussen over de baby en schelden elkaar uit waar de baby bij is. Hoog tijd om bureau jeugdzorg in te schakelen dus! En Cees? Hij heeft een geniale aankoop gedaan. Een kaartenrek waar alle foto's die te koop zijn perfect op worden tentoongesteld aan het bezoek. En nu we het toch over kaarten hebben... Er zijn maar liefst 11 hele kaarten verkocht voor het vrouwenfeest van morgenavond. Nicole zou het liefst even willen liggen omdat ze erg moe is. Ivan houdt haar kort lekker vast. Er zijn trouwens ook bewoners die ook echt op bed liggen zoals Benjamin. Het is nog even wachten op het avondeten waar sommige dames om 18:53 nog steeds druk mee bezig zijn.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.