Cees en Bjorn in de clinch. ~ Utopia Gekte

11/15/2015

Cees en Bjorn in de clinch.

Toiletjuffrouw.

De levensgrote problemen in Utopia blijven zich maar opstapelen. Laten we beginnen met het eerste drama. Bjorn krijgt van Bas het een en ander te horen over Cees en dat zit hem flink dwars. ''Ik kan er niet tegen, hij weet hoe het zit. Met alle goede bedoelingen heb ik hem juist op het rooster gezet. Hiphop sales, niemand weet wat het betekent, iedereen piest in zijn broek van het lachen. Er staat voor de gein wc's bij'', aldus Bjorn. Volgens Bas komt dat wel denigrerend over waarop Bjorn nogmaals in de verdediging schiet: ''Ik heb het beste voor met die man. Wat hij nu doet gaat ten koste van anderen. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Hij maakt mij nu gewoon zwart en ik heb al twintigduizend keer met hem gesproken. En nu zit hij mij hier zwart te maken tegenover iedereen, dat vind ik pas laag. Terwijl ik het al 15x met hem er over gehad heb en hij weet hoe het zit. Dat vind ik laag, echt laag. Dat vind ik laag''.

Bjorn loopt geïrriteerd weg richting de desktops in de loods en laat hardop weten aan zichzelf dat dit niet goed gaat. Tijd om het gesprek met Cees aan te gaan!

Bjorn: ''Cees, wat is er met jou aan de hand?''
Cees: ''Ik maak alleen een beetje lol, wat is er nou?''
Bjorn: ''Luister nou even.''
Cees: ''Ik ben geen kleine jongen, praat normaal man. Wat is er nou dan.''
Bjorn: ''Ik praat heel rustig maar jij doet steeds zo raar en opgefokt en je stem verheffen. Ik hoor van anderen dat jij als statement alleen de wc's gaat poetsen de hele dag.''
Cees: ''Dat is helemaal niet waar! Dat is niet waar. Bas zegt tegen mij, ga jij de hele dag bij de wc's zitten? Naturlijk niet man, allemaal gelul.''
Bjorn: ''Ik vind het zeer laag dat jij grapjes maakt ten koste van mij.''
Cees: ''Ik heb dat helemaal niet gezegd, dat is helemaal niet waar. Dat heb je verkeerd gehoord en als ze dat zeggen dan liegen ze.''
Bjorn: ''Ik hoor van meerdere mensen dat je er grapjes over maakt.''
Cees: ''Ik heb gezegd dat ik toiletjuffrouw ben.''
Bjorn: ''Ik vind het heel laag en dat gaat ten koste van mij. Jij verwijt mij ook weleens dat ik grapjes maak ten koste van jou.''
Cees: ''Ik heb niet eens namen genoemd, ik zeg alleen dat ik vandaag toiletjuffrouw ben. Als dat al niet meer kan dan zak ik hier door de vloer heen hoor. Het is gelul.''
Bjorn: ''Nou ja prima, zij staan te liegen. Ik wil alleen zeggen dat ik het niet fair vind als het klopt wat ik heb gehoord. Jammer van die mensen als ze zitten te stoken.''
Cees: ''Ik neem het serieus. Ik zat alleen te geinen met het publiek. Dat moet je je niet persoonlijk aantrekken want dat is echt onzin. Ik zou je ergeen bal van aantrekken, ik vind dit wel een heel apart voorbeeld. Wat zwak zeg. Wat moet ik dan, excuses aanbieden voor dit? Ik zal je precies zeggen hoe het ging. De dames op de hoek die met kleding bezig waren grapten dat een doekje op mijn hoofd en dergelijke niet zal misstaan als toiletjuffrouw. Bas vroeg of ik daar de hele dag ging zitten en ik zei nee natuurlijk niet.''
Bjorn: ''Prima, maar ik hoor hele andere dingen''.


En dan... De markt dreigt afgeblazen te worden. Lees er alles over in dit liveblog.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.