Cees dreigt Utopia te verlaten. ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Cees dreigt Utopia te verlaten.

Kruidentuin en zoveel meer.

De tuinman is gearriveerd en de meeste bewoners schieten meteen te hulp. Er worden ontzettend veel planten uitgeladen, waaronder hortensia's en rododendrons. De tuinman kweekt ecologisch en gebruikt geen stekpoeder want daar zitten hormonen in. Nicole weet te vertellen dat er ook anti slak wortelen zijn. Die worden speciaal gekweekt zonder een bepaald stofje die slakken aantrekken.

Gabriëlle lijkt weinig zin te hebben om de handen uit de mouwen te steken. Zij voegt zich bij Bjorn die binnen achter de desktop blijft zitten. Ook Cees zien we bijvoorbeeld niet buiten aan het werk met de tuinman. Dat zijn alweer 6 handen minder om deze enorme klus te klaren vandaag. Maar gelukkig heeft de tuinman ook wat hulpjes meegenomen. We zien een jongen en meisje helpen, misschien zijn het de (klein)kinderen van de tuinman? Bas is in de kas aan het werk. Hij is bezig met de volière.

Naarmate de tijd voorbij strijkt komt er steeds meer uit de aanhanger. Vele kruiden, appelplanten/bomen, aardbeien en ga zo nog maar even door. Er komt een waar fortuin uit de aanhanger waar menig mens alleen van kan dromen voor zijn tuin. Er is rekening gehouden met alle jaargetijden. Zo zijn er planten die nu in de bloei staan of binnenkort gaan bloeien. Maar ook is er veel gedacht aan de winter en het voorjaar. Zo zijn er klimplanten met witte pluisjes die de hele winter blijven. Dat schijnt volgens de tuinman een prachtig gezicht te geven wanneer het gevroren heeft.

Terwijl er buiten hard wordt gewerkt praat Cees binnen met Rowena. Hij voelt zich gepasseerd omdat hij bij een hovenier heeft gewerkt. ''Ik kom er niet doorheen, dat gezeik en al die tegenstand. Ik denk dat ik naar huis ga'', laat Cees zelfs weten! Rowena probeert hem met man en macht te overtuigen van zijn meerwaarde in Utopia. Maar of dat zijn vruchten gaat afwerpen? Cees lijkt het helemaal gehad te hebben!

Rowena lijkt zelf ook te twijfelen over wat Cees moet doen. Ze wil Cees er graag bij houden, maar hij moet zelf happy zijn. Ook de post die Cees heeft gekregen is niet niets volgens Rowena. Ze hint er op dat het misschien beter is om thuis te zitten in plaats van op een plek met mensen waar je niks mee hebt.  De regie gooit er een streamwissel in waardoor het gesprek verder niet te volgen is.

Gezellig mee kletsen op Utopia Gekte in de reacties? Een accountje aanmaken is zo gepiept en je bijdrage is van harte welkom! Ook kan je je aansluiten bij onze Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Zo mis je écht niks meer! Ook op Twitter zijn wij te vinden. Volg jij ons al? 

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.