Cees blijft bij Bas ventileren over alles. ~ Utopia Gekte

11/02/2015

Cees blijft bij Bas ventileren over alles.

Wat een toestand.

Gina weet niet echt wat ze met Mark aan moet. De ene keer zit ze hem helemaal op te geilen onder de dekens en de andere keer moet er meer afstand komen. Op dat laatste punt is ze nu weer terecht gekomen, zo blijkt uit een gesprek met Gabriƫlle. Mark verlaat Utopia wanneer Gina dat doet. En hij blijft ook wanneer Gina dat doet, want hij wil zijn liefje niet zo lang missen. Omdat ze het gevoel heeft dat ze Mark teveel tegenhoudt in zijn beslissing om in Utopia te blijven of niet gaat ze dus meer afstand nemen. Terwijl ze tegelijkertijd ook vind dat ze problemen samen moeten oplossen. Inderdaad, ik snap er niks meer van. Maar als Gina dit de beste manier lijkt moet ze het vooral doen natuurlijk.

Een ander dingetje is de markt. Rowena is de nieuwe aanwinst in het team, alleen zou ze graag meer willen doen. Met Ivan heeft ze deze middag afgesproken dat ze alleen de mails beantwoord en verstuurd. Bjorns redenatie was dat het teveel tijd kost om Rowena alles uit te leggen en die tijd zouden ze niet hebben. Wie weet leert Rowena alles met de tijd... Het begin is in ieder geval gemaakt!

Verder in Utopia... Ivan en Bas hebben weer dansles vanwege hun battle. Benjamin en Armanda lopen met Sacha een rondje. Het gesprek gaat vanzelfsprekend over waar Armanda graag over praat. Gina en Naomi regelen een stripper voor Gabriƫlle om haar op te peppen. Bjorn mist bewegende beelden, bijvoorbeeld van een film. Vertelt Cees aan Stefanie dat hij last van zijn rug heeft. Vertelt Stefanie aan Cees dat hij puber gedrag vertoont. En doet Cees natuurlijk zijn beklag over Stefanie bij Bas. Die twee zitten op dit moment gezellig in de woonkamer te ventileren. ''Zitten we gisteravond te bespreken hoe we met elkaar om gaan, en de volgende dag is het allemaal weer vergeten'', zegt Cees lachend. ''En ik durf je op een briefje te geven dat ze daarna het woord op is gaan zoeken'', vertelt hij ook nog even over Rowena. Zij wist niet of wilde niet uitleggen wat assertief betekend.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.